Francesca ontdekt Frozz & Oodlz en geeft weg

Ik woon er nog geen 10 minuten vandaan en toch had ik er nog nooit van gehoord. De Oodlz noodle bars die steeds populairder worden in Nederland. Noodle bars zijn een begrip in landen als de US en UK. Laten we de Pho in Vietnam en de Ramen Bars in Japan daarbij niet vergeten. Sinds 2012 hebben wij in Nederland Oodlz.

Gezonde fast food van Oodlz

Het concept van Oodlz is heel simpel. Heb je zin in een andere lunch dan brood, wil je jezelf even verwarmen, moet je snel naar een afspraak of heb je geen zin of tijd om ’s avonds te koken? Dan is Oodlz the place to be. Je kiest uit een vegetarische of kipbouillon en vervolgens laat je je noodles volledig naar wens samenstellen. Kies voor vlees, vis of vegetarisch en combineer met je favoriete groenten en noodles. Udon, boekweitmeel of glutenvrije rijst noodles, ze hebben het allemaal. Om het je makkelijk te maken zijn er een aantal vaste noodles combinaties of je stelt je noodles helemaal zelf samen. Wil je er daarna nog een scheutje sojasaus, drupje sesamolie of wat sesamzaadjes over? Ook daar is aan gedacht, want er staat een hele collectie aan sausjes en toppings op je te wachten. Niet geheel onbelangrijk, alle ingredienten zijn vers en de bouillons worden dagelijks in eigen keuken bereid.

Francesca Kookt_Frozz & Oodlz_review_2

Ik twijfelde geen seconde en bestelde direct de chili beef. En die was very nice! Ik zat echt even erg gelukkig te wezen op het blauwe bankje. Verse, knapperige groenten, malse beef en een bouillon die goed op smaak was. Ik besloot ter plekke om voor mijn mannen thuis ook maar een beker mee te nemen. Voor de grote man bestelde ik een happy shrimp en voor de kleine man een vega seaweed shiitake. Die laatste was ongelukkig gekozen, want de peuter zit middenin zijn ‘ik eet geen groenten mama’ fase en dan is bouillon met grote stukken groente geen succes. Maar goed, mama blijft het gewoon proberen.

De prijzen voor een Oodlz liggen tussen de € 5,- en € 10,-.

Als toetje een Frozz frozen yoghurt

In dezelfde winkel vind je nog zo’n enorm fijn concept: Frozz frozen yoghurt. Frozz is van dezelfde eigenaren en timmert al jaren flink aan de weg. Gestart in Amsterdam en inmiddels hebben ze bijna 11 vestigingen in Nederland en is de 1e vestiging over de grens (in Portugal) al geopend. De frozen yoghurt van Frozz is puur natuur, gemaakt van verse yoghurt (dus geen poeder) en bevat maar 100kcal per portie. Dat is nog eens een verantwoord ijsje!

Je kiest voor de natural yoghurt of de seizoens yoghurt en combineert deze met toppings naar keuze zoals vers fruit, chocolade, granen en noten.

Francesca Kookt_Frozz & Oodlz_review_3

Ik nam een Frozz met peer en chocolade en die smaakte me erg goed. Ik moest wel even omschakelen, omdat het buiten freezing koud was die dag en dan staat mijn hoofd helemaal niet naar iets ijzigs. Maar de aardige meneer van Frozz (en Oodlz) verzekerde me dat iedereen in New York dit ook doet dus dat ik prima een ijsje kon eten 😉

Een Frozz bestel je vanaf € 3,- voor kids en voor volwassenen zijn er 2 maten voor € 4,- en € 5,-.

Maak kans op 1 van de 20 gratis vouchers van Frozz & Oodlz!

Ik mag jullie van Frozz & Oodlz maar liefst 20 vouchers weggeven waarmee je gratis kunt kennis maken met een van beide. En niet zonder reden, want Frozz & Oodlz en Francesca Kookt! delen dezelfde gedachte. We houden beide van snel, makkelijk maar dan wel gezond en zonder rotzooi graag. En ze bewijzen met hun beide concepten dat dat dus ook echt mogelijk is.

In totaal hebben we 10 vouchers beschikbaar voor Frozz en 10 voor Oodlz. Zo doe je mee:

– Share deze winactie op Facebook of retweet op Twitter ovv @francescakookt
– Voor een extra winkans mag je de Facebookpagina van Frozz of Oodlz natuurlijk ook liken!
– En laat een reactie achter onderaan deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet aan de winactie
– Alleen reacties met een geldig e-mailadres dingen mee naar de prijs
– Meedoen kan van maandag 17 februari t/m zondag 23 februari 2014 en op maandag 24 februari 2014 maak ik de 20 winnaars bekend

Francesca Kookt_Frozz & Oodlz_review_4

Kan je niet wachten of wil je gelijk al aan de noodles of frozen yoghurt? Frozz & Oodlz vind je op de volgende locaties:
Amsterdam, Leidsestraat 69
Amsterdam, Bijenkorf
Amsterdam, Reguliersbreestraat 41
Rotterdam, Erasmus Food Plaza, campus Woudestijn
Amstelveen, Binnenhof 6b
Den Haag, Bezuidenhoutseweg 55, New Babylon
Breda, Veemarktstraat 29
Maastricht, Nieuwstraat 15
Utrecht, L. Elisabethstraat 4

Disclaimer: de vouchers voor deze winactie zijn gratis ter beschikking gesteld door Frozz & Oodlz..

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Smakelijk delen en printen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Francesca ontdekt Frozz & Oodlz en geeft weg”

 1. Ik kende noch Frozz, noch Oodlz, maar ben, net als mijn puber dol op Noodles en frozen yoghurt. En laat ik nou ook nog eens gezegend zijn met een puber die het wèl leuk vindt om met haar moeder een andere stad onveilig te maken. Wij maken dus graag kans op een tegoedbon, dan hebben we weer een smoesje om er samen op uit te gaan

 2. Deze winactie is afgelopen en hieronder staan de 20 winnaars!

  De 10 winnaars van de gratis Frozz frozen yoghurt zijn:
  1. Simone Mulder
  2. Pam
  3. Yvonne
  4. Alexandra Tuinenburg
  5. Annette
  6. MarianneMaarel
  7. Jody Bultman
  8. Jennie
  9. Liesbeth Polman
  10. Bianca

  De 10 winnaars van de gratis Oodlz noodles zijn:
  1. Lillian
  2. Maartje
  3. Ling Choi
  4. Marion Poeste Thomas
  5. Stephanie
  6. Annita te Gussinklo
  7. Ischa
  8. Gerda
  9. Grete Karina
  10. Nina

  Jullie hebben inmiddels een mailtje van me ontvangen. Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet van jullie Frozz & Oodlz! En bedankt aan iedereen die heeft meegedaan.