Francesca’s familie weekmenu #140

Het weekmenu van deze week heeft niet echt een thema. Het is gewoon een gevarieerd menu geworden met allerlei lekkere gerechten die in het seizoen passen. Ik houd bij het maken van het weekmenu namelijk altijd de seizoenskalender uit de Eetkalender erbij, super handig vind ik dat. Meestal bepaal ik dan eerst de groente en kijk ik dan wat erbij komt.

En over de Eetkalender gesproken, we zijn achter de schermen hard aan het werk met editie 2018 die we weer in eigen beheer gaan uitbrengen. En natuurlijk vind je daar dan weer ieder seizoen de handige seizoenskalender in, de vaste kliekjesdagen en een heleboel nieuwe recepten. Vanaf september kun je de Eetkalender 2018 al reserveren voor de speciale prijs van € 15,95 én dan krijg je er ook nog ons e-book met 50 weekendrecepten gratis bij! Zet dat dus alvast maar in je agenda, of op je Eetkalender van dit jaar, want dat wil je niet missen 😉

Maandag

We beginnen de week met een heerlijke wortelsoep met ras el hanout.

Dinsdag

En op dinsdag gaan we voor de simpele, maar smaakvolle penne met tonijn en doperwten.

Woensdag

In de categorie makkelijk, voedzaam en ook nog eens lekker deze geroosterde kip met kruidenmarinade en groenten uit de oven.

Donderdag

Deze vegetarische zoete aardappelcurry met bloemkool is minstens zo lekker als een curry met vlees!

Vrijdag

Op vrijdag gaan we voor een biefstuksalade met citrusdressing, klinkt niet verkeerd hè?

Zaterdag

Hopelijk schijnt het zonnetje zaterdag, want dan smaakt Francesca’s visstoof uit Frankrijk nog lekkerder.

Zondag

Een heerlijk zondags ontbijtje: wentelteefjes uit de oven met frambozen en kardemom.

Ga je iets maken, vertel het ons dan op social media. Dat vinden we leuk! Vergeet niet te taggen met #francescakookt zodat we jullie foto’s weer terug kunnen vinden.
Liefs, Dominique

Smakelijk delen en printen
DOWNLOAD GRATIS MIJN NIEUWE E-BOOK:
MOSSELEN KUNNEN ALTIJD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *