Over Francesca

francescakookt profile picture 1

Francesca kookt. Heel vaak en heel graag. Bij voorkeur simpel, want met een carrière, een kind, een huishouden, vrienden, familie en alles wat je moet en wilt doen is het soms best een beetje druk.

Maar als er gekookt wordt, moet het wel goed zijn. Heerlijk smaken, van goede ingrediënten en met liefde bereid. Want de liefde van mijn mannen gaat heel vaak door de maag. En ook door die van mij.

Al mijn kookavonturen deel ik graag met jullie. De gerechten worden altijd een of meerdere keren getest. Ik probeer de recepten zo helder mogelijk op een rijtje te zetten. En je zult er altijd een foto bij vinden. Het liefst zo watertandend mogelijk, want daar krijg je trek van.

Ik hoop dat je geniet van mijn site en nog belangrijker, van het eten. Probeer voor het bereiden zoveel mogelijk gebruik te maken van eerlijke en verse ingrediënten. Dat proef je in de smaak terug waardoor je nog meer geniet.

En wil je iets overnemen van mijn site dan mag dat. Voor blogs en niet commerciële zaken altijd, zet er dan wel alleen even een bronvermelding bij. Heb je een commercieel verzoek, mail me dan even.

Heb je andere vragen, suggesties, een recept wat je met me wilt delen of wil je klagen. Mail me dan ook. Ik hoor heel graag jullie feedback.

Lieve groet! Francesca

 

Smakelijk delen en printen