Privacy- en cookieverklaring

Juli 2017

Wij respecteren de privacy van onze gebruikers. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Over ons

www.francescakookt.nl wordt beheerd door Francesca Kookt.

Francesca Kookt is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Onze gegevens zijn:
Francesca Kookt
Gevestigd in Zoetermeer
KvK: 57525897

Welke gegevens verzamelen we?

Wij verzamelen enkel de persoonsgegevens die je zelf aan ons verstrekt hebt of persoonsgegevens waarvoor jij toestemming hebt gegeven aan ons om die gegevens te verzamelen, wanneer jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief, een bestelling doet in onze webwinkel of wanneer je een reactie achterlaat op onze website. Dit kunnen de volgende persoonsgegevens zijn:

  • Naam;
  • E-mailadres;
  • Je (persoonlijke) website;
  • Adres, postcode en woonplaats;
  • Telefoonnummer;
  • Je betalingsgegevens.

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de doeleinden waarvoor jij het aan ons verstrekt, waaronder:

  • Het versturen van onze nieuwsbrief;
  • Je deelname aan winacties;
  • Het plaatsen van je reactie;
  • Het mogelijk maken om, op onze website, producten te bestellen.
  • Om de betaling van bestelde producten mogelijk te maken en te valideren.
  • Om de bestelde producten te leveren.
  • Om contact met je op te kunnen nemen, onder andere met betrekking tot een bestelling.

Met wie delen we je persoonsgegevens?

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van Dutchwyse. Meer informatie over het beleid van Dutchwyse vind je hier.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

Indien jij je uitschrijft voor onze nieuwsbrief, worden je persoonsgegevens binnen 14 dagen uit ons systeem verwijderd.

Wanneer je een reactie hebt geplaatst, zullen jouw gegevens bewaard blijven tot je ons schriftelijk verzoekt om jouw reactie, samen met je gegevens te verwijderen. Jouw gegevens worden dan verwijderd binnen 14 dagen na je verzoek.

Indien je persoonsgegevens aan ons hebt verstrekt bij een bestelling, zullen wij deze 7 jaar bewaren, vanwege onze wettelijke plicht. Na deze periode zullen wij deze gegevens verwijderen.

De bovenstaande termijnen gelden, tenzij er voor ons een wettelijke verplichting bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Francesca Kookt. Het kan zijn dat deze externe websites ook gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Deze cookies helpen ons de prestaties van de website te verbeteren, waardoor we jou als gebruiker een betere ervaring kunnen bieden.

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website van ConsuWijzer.

Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Analytische Cookies

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst gesloten met Google. Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Third Party Cookies

Op de website van Francesca Kookt worden advertenties van derden getoond. Deze derden kunnen ook gegevens, door middel van third party cookies, over jou verzamelen. Graag verwijzen wij je naar de privacyverklaring van deze derden.

Voor advertenties die door Google geplaatst worden, plaatst Google cookies om op basis van jouw internet gedrag een bepaalde advertentie te tonen. Voor meer informatie en het beheer van deze DoubleClick cookies, kun je het privacybeleid van Google raadplegen.

Daarnaast maakt deze website gebruik van DoubleClick for Publishers van Google, waardoor je niet telkens dezelfde advertentie te zien krijgt. Hiervoor worden verschillende cookies geplaatst. Voor meer informatie en uitschrijven voor DoubleClick cookies kun je deze pagina van Google raadplegen.

Social Media Buttons

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan doormiddel van een aantal social media buttons. De verschillende social media kanalen gebruiken code, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen.

Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Je rechten

Je hebt altijd het recht je toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij deze gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van je toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van je toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in je persoonsgegevens en het recht om je persoonsgegevens te rectificeren.  Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om je gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van je persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je een recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van je gegevens. Ook hiervoor kun je ons een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt dit verzoek per e-mail aan ons doen op info@francescakookt.nl.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Smakelijk delen en printen