Winactie 2: 6 maanden Personal Body Plan

Deze winactie is afgelopen de gelukkige winnares is Melanie! Van harte gefeliciteerd en alle anderen bedankt voor het meedoen.

De beste keuze die ik kon maken was om 8 weken geleden te starten met Personal Body Plan. Ik wilde weer grip krijgen op wat ik at, zonder op ‘dieet’ te hoeven gaan. Want ik hou nu eenmaal van lekker eten en dat gaat niet veranderen. Nu eet ik veel bewuster en anders, maar niet minder lekker (lees je hier en hier meer over). Ik doe 3x in de week aan krachttraining (gewoon lekker thuis) en ik leer heel veel over voeding en mijn eigen gedrag.

Personal Body Plan is niet iets ‘wat je even doet’. Je moet je schouders eronder zetten, iedere dag weer ervoor gaan en dan nog gaat het niet vanzelf. Er bestaan geen wonderdiëten waarbij je binnen een maand 10 kilo kunt afvallen. Nou, laat ik het anders formuleren: ja, je kan in theorie 10 kilo afvallen in een maand, maar dat is niet gezond en zeker niet blijvend. Door te werken aan een nieuwe manier van leven die voor jou werkt en ook vol te houden is wel, juist op de lange termijn.

Op de site van Personal Body Plan lees je uiteraard alles over hun aanpak. Maar het leek me wel leuk om te laten zien hoe het met mijn resultaten gaat na 2 weken. En nee, ik ga hier niet vol in beeld met m’n buikvet van 8 weken geleden en nu. Dus ik deel alleen de cijfers…maar hoe tof zijn die al! Ik ben echt enorm trots en het voelt absoluut niet als een opgave. Ik geniet iedere dag van het werken aan mezelf.

winactie2-personal-body-plan-4

Wat je kunt winnen

Samen met Personal Body Plan ga je werken aan de fitste versie van jezelf. Zie het maar als het steuntje in de rug om nu eens echt je gewenste resultaat te behalen. En belangrijker nog: te behouden!

De komende 6 maanden ga je aan de slag met een online personal trainer, lifestyle coach, body coach en voedingsdeskundige, allemaal handig verzamelt in 1 app. Je krijgt een op maat gemaakt plan gebaseerd op de pijlers gedrag, voeding, training en herstel. Extra handig: er zijn plannen voor vrouwen die graag willen afvallen en hun lichaam willen shapen (zoals ik!), voor mommy’s die net zijn bevallen (ik dus ook), voor hardlopers die met behulp van krachttraining hun prestaties willen verbeteren, voor vrouwen die mooi willen aankomen en hun lichaam willen shapen, voor mannen die willen afvallen of die hun spiermassa willen opbouwen en er is zelfs een plan voor vrouwen en mannen die in shape willen komen voor hun bruiloft.

winactie2-personal-body-plan-5

Jij kiest uiteindelijk zelf het plan wat past bij jouw doel en daarbij kun je dan ook nog bepalen of je thuis of in de sportschool gaat sporten.

Zo doe je mee

Ik snap dat je staat te steigeren bij deze toffe prijs, doen wij stiekem ook nog! Dus om het overzichtelijk en leuk te houden voor iedereen een paar spelregels:

– Deze winactie loopt t/m woensdag 17 mei 2017 en de winnaar wordt bekendgemaakt op donderdag 18 mei 2017.
– Meedoen aan de winactie doe je door een reactie onderaan deze blog achter te laten waarin je me vertelt waarom jij deze prijs graag wilt winnen, o.v.v. een geldig e-mailadres.
– De prijs bestaat uit 6 maanden Personal Body Plan inclusief coach.
– Delen via social media mag altijd, maar versterkt niet de kans om te winnen. Dit is geen like, share of tag-winactie. Ik wil alleen je motivatie lezen. En die moet me overtuigen 🙂
– Ik neem per mail contact met je op om te laten weten dat je gewonnen hebt. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden op onze social media kanalen en in deze blog.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel succes! Liefs, Francesca

Deze prijs is ter beschikking gesteld door Personal Body Plan. Lees hier mijn disclaimer.

Smakelijk delen en printen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Winactie 2: 6 maanden Personal Body Plan”

 1. Hey Francesca,

  Gefeliciteerd met je blogjubileum! En wat fijn dat je dat jubileum met ons deelt 🙂 Met naast een (heel makkelijk te downloaden) e-book met heerlijke recepten ook nog een aantal fijne winacties.

  Ik heb je posts over PBP met veel belangstelling gelezen. Sinds februari heb ik het sporten weer opgepakt. Met als belangrijkste motivatie dat ik niet alleen heel slecht in mn vel zat, maar ook dat ik een hormoonaandoening bleek te hebben waar sport, wat afvallen en beter eten een positief effect op zou kunnen hebben. Ik sport nu zo’n 3 – 4 keer per week en heb sinds februari nog geen week overgeslagen. Maar juist die hormoonaandoening en alle uitingen daarvan zorgen ervoor dat ik bij vlagen echt niet op mijn eten let en graag veel en vet wil eten. Lullig, als je je net in het zweet hebt gewerkt in de sportschool. Maar als je je rot voelt, is de koelkast altijd zo dichtbij… Het is dus tijd om ook met wat ik in mn mond stop bewuster aan de gang te gaan. In de hoop dat het natuurlijk evenwicht in mijn lijf zich meer herstelt.

  Ik ben niet van plan om rigoureus te gaan lijnen, dat werkt bij mij juist averechts. Juist daarom werd ik zo getriggerd door jouw posts over PBP. Dit programma klinkt realistisch, motiverend en precies dat juiste steuntje in de rug dat ik met name enkele dagen per maand goed kan gebruiken 🙂 Dank je wel alvast dat je ons de mogelijkheid biedt om deelname aan PBP te winnen!

  Groet,
  Jorien

 2. Ik zag Melanie staan bij gewonnen, ik helemaal blij.. maar heb geen email gehad. Denk dan een andere Melanie helaas😖