Samenwerken met Francesca Kookt

Francesca Kookt wordt gelezen door een enthousiaste en trouwe groep foodlovers. Veelal (jonge) ouders die bewust in het leven staan en genieten van eten. Zowel thuis als buitenshuis. Eten in de breedste zin van het woord, zolang het maar gemaakt is van goede ingrediënten en met smaak. Die het ook belangrijk vinden dat hun kinderen geconfronteerd worden met pure smaken en zo een food fundament bouwen waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

Iedereen is welkom, of je nou vegetarisch, vegan of superfoodie bent. Maar ook vlees-, vis- en suikerliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken. Ik eet bewust, maar hou ook van spijbelen.

Naast recepten schrijf ik over achtergronden, producten, culinaire reizen, restaurants, evenementen, kookboeken en andere onderwerpen die altijd een relatie met eten en drinken hebben. Ik hou niet van chemische toevoegingen en marketing gewauwel. Wel word ik blij van zelf koken, passie voor echt eten en merken die transparant zijn in hun communicatie.

Maandelijks bezoeken gemiddeld 350.000 unieke bezoekers de blog met 750.000 pageviews. Op social media heb ik ruim 100.000 volgers en op de nieuwsbrief zijn 8.500 mensen geabonneerd. Deze aantallen stijgen iedere maand, daar ben ik zeer trots op.

samenwerken-met-francesca-kookt-2

Samenwerken met Francesca Kookt

Er zijn diverse mogelijkheden om samen te werken, denk aan de ontwikkeling van recepten (met of zonder video) voor op de blog of zelfs recepten e-books, reviews, achtergronden, reisverslagen en bannercampagnes. Voor alle samenwerkingen geldt dat ik eerst bepaal of het product, onderwerp of dienst past binnen de filosofie van de blog. Ik maak geen reclame voor onderwerpen waar ik niet achter sta of die geen relatie hebben met food. En bij betaalde samenwerkingen vermeld ik altijd dat het een gesponsord artikel is, daarbij is geen uitzondering mogelijk. Transparantie en eerlijkheid richting mijn lezers staan voorop, lees daarvoor ook mijn disclaimer.

Persaanvragen, workshops, lezingen, receptontwikkeling en meer

Voor andere vormen van samenwerking, persaanvragen of voor de Eetkalender en Mag ik nog een hapje? kun je mij ook rechtstreeks benaderen.

Toesturen producten en persuitnodigingen

Ik vind het altijd prettig om persinformatie- en uitnodigingen te ontvangen. Dit geldt ook voor het ontvangen van nieuwe producten. Dit inspireert me voor nieuwe recepten en artikelen. Het is alleen geen garantie dat ik er ook daadwerkelijk over schrijf (zowel op de blog als in social media). Alleen als ik echt enthousiast ben, kan er een publicatie uit voortkomen.

Daarnaast adviseer ik om eerst even een mail te sturen voordat je iets toestuurt. Er zijn ook veel producten die absoluut niet geschikt zijn voor mijn blog. Het is beter om dat vooraf af te stemmen.

Voor meer informatie over samenwerken, persaanvragen, adresgegevens of het toesturen van persberichten: neem in alle gevallen contact op met info@francescakookt.nl.

Fotografie credits: Wendy van Bree Fotografie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Smakelijk delen en printen