Geroosterde mais met feta en koriander

We hebben een nieuwe verslaving thuis: geroosterde mais uit de oven. Meestal bereid ik de maiskolven heel basic. Even insmeren met olijfolie, bestrooien met zout en daarna 30-40 minuten roosteren in de oven op 200 graden. Onlangs had ik eters en toen maakte ik er een feestelijke versie van die

Komkommersalade met koriander en limoen

Deze friszure komkommersalade past perfect bij een BBQ in de tuin, bij een Oosters wokgerecht of als lunch met wat gebakken garnalen erbij. Maar ook met taco’s of ander Mexicaans eten gaat het goed samen. Je kunt er dus alle kanten mee op. Maak de salade een paar uur van

Watermeloen salade met sinaasappel en grove mosterd

Meloen, en vooral watermeloen, kan ik iedere dag eten. Je zou het een lichte verslaving kunnen noemen waar ik nooit meer vanaf wil. In de zomer ligt er altijd wel watermeloen bij ons in de koelkast. Want eenmaal gekoeld is watermeloen net zo verfrissend als een glas water. Het is

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)