Koekhart voor Moederdag met frambozencrème

Sinds ik zelf moeder ben, weet ik hoe groot de liefde is van moeders voor hun kinderen en dat eigenlijk niks te gek is als het om je kinderen gaat. Prachtig natuurlijk, zo’n onvoorwaardelijke liefde en des te meer reden om op Moederdag je eigen moeder eens goed te verwennen.

Gnocchi uit de oven met venkel en wortel

Als ik gnocchi bereid is dat meestal gekookt. Maar gnocchi kun je ook perfect roerbakken of bakken in de oven. Zoals ik deed in dit recept voor gnocchi uit de oven met venkel, wortel en Parmezaanse kaas.

Receptenindex

Receptenindex

Doe mee! Alsace-STAUB winactie

Doe mee! Alsace-STAUB winactie

Francesca’s Weekmenu #207 – Weer naar school

Na twee weken vakantie, rust, complete vrijheid en samenzijn is het nu tijd om terug in het gareel te gaan…de kids weer naar school en wij aan het werk. Vind ik ook altijd weer fijn, zodra het in mijn systeem zit en dat kan soms een paar dagen duren ;-).

Geroosterde masala kip met snijbonen

Normaal stoof ik mijn Surinaamse masala kip altijd, maar daar ben je dan wel wat langer mee bezig in de keuken. Wat helemaal prima is, maar soms wil je gewoon wat sneller klaar zijn. Voor doordeweeks kreeg ik van een mede Surinaamse kookgek (thank you Mireille!) deze makkelijke tip.

Romige tortellini met doperwten en wortel

Vandaag staat er een mild gekruide pasta op het menu die geschikt is voor jong en oud. Zelfs Zayne gaf ik dit al te eten toen hij net 1 was, vond hij heerlijk! Deze romige tortellini met doperwten en wortel is ook nog eens heel makkelijk om te maken.

Receptenzoeker

Francesca Kookt
Webshop

Nu shoppen

Salade met geitenkaas, biet en avocado

Smaakvol, voedzaam en heel makkelijk om te maken. Dat is deze salade met geitenkaas, biet en avocado van onze eigen diëtist Jonathan. Het recept stond al eerder in de Eetkalender, maar wilde ook heel graag hier nog een keer delen. Want het is echt een heerlijke salade! Geniet ervan.