Pompoensoep met kerrie en een vleugje tomaat

Pompoensoep is altijd een goed idee. Mits deze niet te zoet wordt, want dat ‘risico’ loop je altijd bij pompoen. Daarom voeg ik graag wat specerijen en een beetje tomaat toe om de smaak van de pompoensoep wat meer in balans te krijgen. En lekker is het trouwens ook.

Receptenindex

Receptenindex

Cadeau voor Sinterklaas

Cadeau voor Sinterklaas

Zelfgemaakte gnocchi met salie-botersaus

Als er een gerecht is waar je me ’s nachts voor uit bed mag halen, is het wel zelfgemaakte gnocchi met salie-botersaus. Nou ben ik sowieso een liefhebber van gnocchi (je vindt er genoeg recepten voor op mijn blog), maar als ze ook nog zelfgemaakt zijn dan heb je me helemaal ingepakt.

Recepten voor de herfst

Recepten voor de herfst

Beter kiezen en recyclen

Beter kiezen en recyclen

Receptenzoeker

Francesca Kookt
Webshop

Nu shoppen

Bloemkoolrijst met ovengroenten en ras el hanout

Ik ben de laatste tijd bezig met project #leegjevriezer, want onze vriezer zit echt stampvol. Met dingen als diepvriesfruit- en groenten, specerijen, gember en laos, bakjes met kliekjes, vlees en vis. Niet eens hele gekke dingen, maar omdat het zoveel is ben ik het overzicht kwijt.

Francesca’s Weekmenu #223 – Bomvol herfstgroenten

Zo rond eind oktober ben ik echt helemaal om en eet ik vrijwel alleen nog maar herfstgroenten. En dat is zeker geen straf! Ik ben dol op groenten als pastinaak, pompoen, knolselderij, spruitjes en kool. Dat inspireerde me tot dit nieuwe weekmenu, wat bomvol herfstgroenten zit.