Review Clipper thee + winactie

Ik krijg inmiddels enorm veel persberichten in mijn inbox over foodproducten. De een wat interessanter dan de ander en heel soms zit er een persbericht tussen waardoor ik zelf een klein geluksmomentje heb. En dat was het geval toen ik las dat Clipper thee ook in Nederland verkrijgbaar is! Clipper is een theemerk voor de echte theeliefhebber. Prachtige verpakkingen, mooie blends, aromatische geur en de smaak is zo fijn.

En Clipper heeft ook een mooi verhaal te vertellen, want ze maken hun thee volledig fairtrade. De blends worden met passie samengesteld en zijn gemaakt van de beste biologische ingrediënten en thee afkomstig van Fairtrade plantages in Afrika en Azië. En daar maken ze de beste kwaliteit thee, niet voor niets wonnen ze de Engelse Great Taste Award.

“It’s what inside the cup that counts!”

Dat is wat Mike & Lorraine Brehme in 1984 dachten in hun keuken. Ze werkten beiden jarenlang in de thee-industrie en vonden de kwaliteit van de thee te laag. En die werd vaak ook nog onder slechte arbeidsomstandigheden geproduceerd. En zo begon hun missie om de beste theesoorten ter wereld te vinden.

Nou heb ik natuurlijk die fijne theesoorten al voor jullie geproefd! Ik mocht de Raspberry Leaf, Green Tea, Green Tea Lemon, Lemon & Ginger en Earl Grey uitproberen. Nou had ik al stiekem een pakje Green Tea Lemon in de kast staan, omdat deze mijn grote favoriet is. Ik vind deze heerlijk ‘s avonds op de bank om even tot rust te komen. Maar deze blend heeft wel wat concurrentie gekregen van de Raspberry Leaf. Heerlijk fruitige smaak van de frambozen, daar hou ik van. De Lemon & Ginger is fantastisch voor in de middag, die pept je echt op. De Green Tea en Earl Grey zijn ook heerlijk, maar minder mijn smaak. Maar dat komt omdat ik niet zo van de ‘naturel’ theetjes ben. Geef mij maar een fruitig of kruidig smaakje. Maar gelukkig is mijn Mr. daar wel helemaal van en die kan zijn lol op de komende tijd.

Review Clipper thee_2

Win 2x een Clipper theepakket!

Ik mag jullie van Clipper maar liefst 2 pakketjes met 5 soorten thee weggeven. Dat wordt genieten als je die wint 🙂 Meedoen gaat als volgt:

– Like & share op mijn Facebook pagina
– Of retweet op Twitter ovv @francescakookt
– En laat een reactie achter onderaan deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet aan de winactie
– Alleen reacties met een geldig e-mailadres dingen mee naar de prijs
– Meedoen voor 1 van de 2 Clipper theepakketten kan van donderdag 9 januari 2014 t/m woensdag 15 januari 2014 en op donderdag 16 januari 2014 maak ik de winnaars bekend

Clipper is in diverse smaken verkrijgbaar bij Albert Heijn en in natuurvoedingswinkels.

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categoriën: Reviews, Winacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Review Clipper thee + winactie”

 1. Ik kom eens bij jullie kijken, om mijn waardering te laten blijken.
  Waardering voor jullie facebooksite,
  even langs komen daarvan heb ik geen spijt!
  Iedereen wil deze super prijs wel winnen,
  daarom moeten we maar gauw met liken en delen beginnen!
  De kans dat je wint is heel klein,
  maar heus daardoor ben ik echt geen sjaggerijn!
  Ik geef jullie heel graag wat naamsbekendheid,
  Want dat deze actie waanzinning leuk is, is een feit!
  Al moet ik hem 10 keer delen, dat kan me weinig schelen,
  Ik zal jullie zeker bij iedereen aanbevelen!
  En wie niet waagt die niet wint, en hopelijk dat 2014 voor mij goed begint!

 2. Eigenlijk mag ik van mijn man niet nog meer thee in huis halen ( ik ben dol op smaakjesthee!) De voorraadkast ligt vol en de theedoos kan niet meer dicht.
  Maar voor deze smaakjes vind ik vast nog wel een plekje.
  Donderdag ben ik ook nog jarig, dus het lijkt me een enorm fijn cadeau.

 3. Oepssssssssssssssssssssssssssssss, …(bloos bloos)………………….email adres vergeten te vermelden, maar deze theemuts wil wel heel graag deze thee van clipper winnen, dus alsnog neer tikken…ik had alles al eerder gedaan wat je vroeg…

  groetjes Petra ( die je dankbaar is voor de algemene hint op facebook)

  ( janenpetrakrommenhoek@gmail.com )

 4. Wat ontzettend leuk! Ik ben erg benieuwd naar deze thee, heb ze in Portugal in de schappen zien liggen maar durfde het niet te kopen ondanks dat ik een echte theeleut ben! Ik duim!

 5. Heerlijk, ik drink iedere dag thee! Altijd leuk om andere of nieuwe thee uit te proberen. Doe graag mee. Heb op twitter en facebook gedeeld.

 6. Sinds een paar maanden drink ik alleen nog thee en water (en af en toe een lekker glas rode wijn) en dus ben ik erg in om nieuwe theetjes te proberen. Ik doe dan ook graag mee met deze winactie!

 7. Hoi Francesca

  Ik heb de actie op twitter ge-reet-tweet! @FTIJSMANS

  Ik ben een thee-leut dus dat komt zeker goed, nu nog even duimen!

 8. Zie net pas de actie op je facebook, liken deed ik je allang, maar meedoen aan de actie nog niet, dus bij deze. Ben gek op thee en allerlei smaakjes, dus deze pakketjes komen eigenlijk best wel goed pas gna gna! ^^

 9. ik ben echt een theeleut, liefst maak ik ook gewoon mijn eigen chai, dan krijg ik mijn smaak tenminste ook goed :). Heb echt heel veel theepotten omdat ik ze waanzinnig vind, en elke theepot die ik heb die wacht op een van deze lekkere theetjes <3. Dus absoluut liked en shared en ik ben erg nieuwsgierig hoe het smaakt 🙂
  Ben alleen bang dat ik de groene thee kwijt ben aan mijn partner

 10. De Clipper winactie is afgelopen en de 2 winnaars zijn bekend. Gefeliciteerd Johanna Flickwier en Petra Krommenhoek! Jullie hebben inmiddels een e-mail van mij ontvangen.

  Iedereen bedankt voor het meedoen 🙂