Review kaasshop De Lekkerste Kaas + winactie!

Voor alle kaasliefhebbers onder jullie heb ik nu toch zo’n geweldig adresje! Een paar weken geleden werd ik gevraagd om de online kaasshop De Lekkerste Kaas te reviewen. En dat is voor mij absoluut geen straf.

Nou is het misschien wat onlogisch om online kaas te kopen. Want het is zo fijn om in een kaaswinkel rond te lopen, stukjes kaas te proeven en op basis daarvan je favoriete kaassoorten te kopen. Maar na mijn bezoek aan de online kaasshop ben ik daarvan teruggekomen. Ik heb genoten van het ‘winkelen’ in hun webshop.

Website delekkerstekaas.nl

Online kaasshoppen bij De Lekkerste Kaas

Bij De Lekkerste Kaas kun je kazen uit Frankrijk, Engeland, Italië, Duitsland, België, Spanje, Zweden, Noorwegen, Zwitserland en vanzelfsprekend uit Nederland bestellen. Het assortiment bestaat uit 300 soorten. Regelmatig vullen ze het assortiment aan met bijzondere kazen. Kaas wordt op het allerlaatste moment afgesneden en behoudt daardoor zijn smaak en versheid.

Wat mij ontzettend aansprak was het flinke aanbod van kazen die ambachtelijk geproduceerd worden op boerderijen en pas na zorgvuldige rijping worden aangeboden. Ook hebben ze kazen die op basis van de traditionele manier en met behoud van kwaliteit en smaak fabrieksmatig wordt geproduceerd. En de beste kwaliteit camembert, brie en blauwaderkaas vind je er natuurlijk ook.

Boerenkaas ambachtelijk bereid

Via een overzichtelijk menu kies je je favoriete kazen uit en plaats je de gewenste hoeveelheid in je winkelwagen. Heb je een keer een feestje dan kun je ook kant en klare kaasplateaus bestellen. En kijk vooral ook eens bij het aanbod kaasgereedschap.

Bestellen en verzenden

Het bestellen en afrekenen gaat heel gemakkelijk via iDeal en vervolgens kun je je bestelling via bijvoorbeeld Post NL thuis laten afleveren of zelf ophalen bij een punt bij je in de buurt. Ik was natuurlijk heel benieuwd hoe de kaas verpakt zou worden. Want versproducten moeten ook wel echt vers worden afgeleverd. Nou, dat hebben ze goed onder controle. Mijn kazen waren verpakt in een tempex doos met koelelementen en kwam volledig gekoeld aan. En van te voren ontving ik een mailtje met het verwachte bezorgtijdstip. Perfect geregeld!

Verpakking

Francesca’s oordeel

Ik zeg het maar gelijk, ik was een echte bofkont. Want ik mocht aardig wat uitproberen van de aardige heren. Zo had ik een stukje Boerenkaas met truffel, Boeren Sleutelleidse pikant, Pecorino Romano, Tomme de Savoie, Comte, Hansi Gewurztraminer en een geweldige bol buffel mozzarella.

Review delekkerstekaas.nl_2

De kazen werden op mijn werk afgeleverd en ik heb mijn collega’s gelijk maar getrakteerd op een fijn kaasplankje aan het einde van de middag. En wat een feest was dat. We werden gelukkig van alle kazen en ik nog het meest van de Boerenkaas met truffel en de Comte. De dag erna hebben de collega’s van mijn Mr. er ook nog van gegeten en ook die werden net zo blij.

Review delekkerstekaas.nl_3

De Lekkerste Kaas heeft de grote online kaasshop test geweldig doorstaan. Ze leveren fantastische kwaliteit en smaak en hebben hun webshop qua bestelling, levering en after sales heel goed onder controle. Ik ben fan!

Win een Hollands Kaasmes!

Ben je een echte kaasliefhebber? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans op dit Hollandse Kaasmes van De Lekkerste Kaas!

Hollands kaasmes winactie

Meedoen gaat als volgt:

 • Like dit bericht op Facebook of retweet op Twitter
 • Laat onderaan deze blog een reactie achter waarin je aangeeft mee te doen. Alleen reacties met een geldig e-mailadres doen mee aan de wedstrijd
 • Deze actie loopt t/m zondag 1 september en op maandag 2 september maak ik de winnaar bekend

Succes!

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Tags:

Reacties over “Review kaasshop De Lekkerste Kaas + winactie!”

 1. Leuk !! Ik doe mee !!
  Als kaasfan zeker ff een bezoekje brengen aan de site van de lekkerste kaas !!

 2. Wat een goed idee, want een ambachtelijk kaaswinkeltje in de buurt vinden is nooit makkelijk of druk met aantal klanten. Ik ga thuis op de computer de hele site uitpluizen, want dat gaat lastig op de smartphone. Thans voor het delen van deze informatie 🙂

 3. Super handig zeg deze site en wat veel keus! Reblochon de Savoie AOC, Camembert Calvados, Mozzerella di bufala campana, Epoisses AOC….ik heb al trek :s

 4. Ha, na jouw eerste tweet over de lekkerste kaas heb ik direct kilo’s ingeslagen. Ik ben al bijna toe aan een tweede bestelling. Dit is een blijvertje! Ik vond de geitenkaas heerlijk, idd de blauwschimmel, de walnotenkaas is heerlijk romig en man geniet van de oude kaas. Bij mijn volgende komen de geiten, blauwe en walnoten zeker terug. Oud is nog niet op en van Jong belegen bestel ik direct 1,5 kilo. Dat eten de kinderen heel veel.

 5. wat een mooi en handig kaasmes. wij hebben vaak een kaasplankje met een heerlijk wijntje erbij en dan komt deze mes zeer goed van pas!

 6. Wat een super handig ambachtelijk mes dan voel je toch echt een kaasmeisje als je zo je kaas mag aansnijden ik doe mee! Spannend

 7. Wat een heerlijke kazen hebben ze daar zeg! Ik doe graag mee om mijn kaas in stijl te snijden voor op de kaasplankjes.

 8. De winactie is afgelopen en dmv de online random name picker is de winnaar gekozen. Amanda Gijsberts, van harte gefeliciteerd! En wat leuk, ik zie net dat je ‘m voor je moeder hebt gewonnen 🙂 Je hebt inmiddels ook al een mailtje van me ontvangen.

  Leuk dat jullie allemaal hebben mee gedaan en wie weet tot een volgende winactie!

 9. Hallo:even een vraagje…
  Het ziet er inderdaad mooi uit allemaal,maar zijn dit dezelfde mensen die ook achter de KAASNEGOTIE zitten?
  Want die staan niet ècht goed bekend in kaasland .
  (Zie Kaasnegotie op de Apeldoornse markt en Den Dekker;schimmelkaas.)
  Ook behandelen ze hun personeel niet zó als het hoort en lijken ze de klanten niet serieus te nemen.
  Graag zou ik hier iets over willen horen.
  Alvast bedankt en verder veel succes!

 10. Wat een heerlijke kazen hebben zie hier! Wij kopen gewoonlijk onze kaas meestal op de markt, ook heerlijk. Maar altijd haasten en stressen om op tijd te komen. Dit is zeker een blijvertje! Goed overzichtelijk en super vers!!

Reacties zijn gesloten.