Win 40 euro shoptegoed bij serviesshop.com

Nieuwe kopjes, borden, mokken, schalen en bakjes. Ik kan er niet genoeg van krijgen! Nou is dat in mijn geval misschien niet zo gek gezien mijn ‘lichte’ voorliefde voor koken. Het is me ook met de paplepel ingegoten. Als je weet dat mijn moeder in de zomervakanties met kofferbakken vol nieuw servies vanuit Italië weer naar Nederland reed dan voel je wel aan dat ik ook wel iets met serviezen zal hebben. En toen ontdekte ik serviesshop.com. En je raadt het al. Daar hebben ze heel veel serviezen.

Website serviesshop.com

De merken van serviesshop.com

Bij serviesshop.com hebben ze een uitgebreide collectie aan mooie en eigentijdse serviesmerken. Zoals bijvoorbeeld At Home with Marieke, Pip Studio, Wedgwood, Stapelgoed, Lily’s Cupcakes en en Miss Blackbirdy.

Een van de leukste merken in hun collectie vind ik lief! lifestyle. De vrolijke kleuren, knal dessins en mooie vormen zorgen voor een waar feestje op je eettafel. Kleed met lief! bijvoorbeeld een high tea aan en het wordt gelijk bijzonder. Ik heb zelf deze geweldige melkmokken in mijn collectie waar ik stiekem in de vroege ochtend een cappuccino uit drink. Dat is pas vrolijk de dag beginnen!

lief! melkmokken serviesshop.com_2

Win 40 euro shoptegoed en maak kennis met serviesshop.com

Krijg je al zin in al die leuke serviezen? Doe dan mee aan mijn winactie en maak kans op 40 euro shoptegoed bij serviesshop.com! Je mag zelf weten of je het besteed aan servies van lief! of aan een van de andere merken, textiel of accessoires die ze aanbieden.

Zo doe je mee:

 • Like/share dit bericht op Facebook of retweet het op Twitter
 • Laat een reactie achter onderaan deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet
 • En vertel daar dan gelijk bij aan welk serviesstuk jij thuis het meest gehecht bent
 • Alleen deelnemers die een geldig e-mailadres hebben achtergelaten bij hun reactie dingen mee naar deze prijs
 • De actie loopt van vrijdag 13 september t/m donderdag 19 september. Op zaterdag 20 september maak ik de winnaar bekend

Sfeer serviesshop.com_3

Heel veel succes!

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties
Tags:

Reacties over “Win 40 euro shoptegoed bij serviesshop.com”

 1. Wat leuk weer! Ik doe mee 🙂

  Ik hou erg van schaatjes en kommetjes. Tijdends het koken en bij het opdienen, alles appart.
  Mijn vriend vind het onzin maar ik vind het gezellig en lekker vrolijk met verschillende kleuren 🙂

 2. Ik doe mee. Ik heb thuis een koektrommel van Blond Amsterdam, hier ben ik echt heel erg gehecht aan. Lekker vrolijk en toch erg cute! Ik heb je pagina geliked op facebook en zo ook het bericht.

 3. Ik heb geen serviesstuk waar ik buitengewoon aan gehecht ben. Wel heb ik heel mooi (en duur) serviesgoed waar ik trots op ben. En ik heb een reuzesoepmok van Blond die ik niet wil missen.

 4. Ik doe mee! wat een leuk winactie!!

  mijn favoriete serviesstuk hmm zou dan wel mijn mok zijn, natuurlijk ook schaaltjes + bordjes en de spullen voor taarten en cupcakes!!!

 5. Ik doe mee! Rt via Twitter. Ik ben het meest gehecht aan mijn blond Amsterdam koffie mokken. Wat zou ik graag al het servies van blond willen bezitten!

 6. Tja serviezen kan een verslaving zijn. Ik probeer me zoveel mogelijk te beheersen. Als ik dit shoptegoed win dan leef ik me weer eens helemaal uit, de Lief! Mokken vind ik gewoon geweldig. Of iets van Blond, ik kan eigenlijk niet goed kiezen!
  En wat betreft mijn favoriete serviesstuk is een bord van Corneille. Hier leg ik altijd lekkere hapjes op of heerlijke muffins, het is gewoon een super fleurig bord om lekkere dingen o te presenteren.

 7. Ik wil graag meeloten voor deze geweldige prijs. Mijn favoriet en meest gebruikte stuk serviesgoed is mijn theemok. Op het moment eentje van Blond, die drinkt lekker weg 😉

 8. Ik ben het meest gehecht aan mijn portugeese schaaltjes.
  Wanneer ik portugees eten maak brengt dit mij terug naar mijn roots.

 9. Ooh wat een leuke dingen. Ik heb m geretweet hoor. Mijn koffiekopjes worden wat armoedig dus het zou goed terecht komen.

 10. Ik ben ook dol op bakjes, schaaltjes en kopjes. Je kan er niet genoeg van hebben! (Al vind mijn vriend van wel, hahahaha) Dus ik doe graag mee aan deze win-actie.
  Mijn favoriet thuis zijn 2 kleine schaaltjes uit Portugal gekregen van mijn zus.

 11. Na lang sparen had ik eindelijk 9000 DE punten voor het Olily-koffieservies woon ik vrolijk introk bij mijn toenmalige lover, de relatie ging kapot en het Olily-servies bleef achter…

  Nu ga ik wederom de deur uit, maar nog zonder vrolijk koffie servies. Op serviesshop.com staan genoeg leuke serviezen waar ik wel raad mee weet!

 12. Uiteraard doe ik mee met deze actie! Ik HOU <3 van schalen en kan er niet genoég hebben. Voor de salade, voor de pasta, voor de soep, voor de gesneden broodjes. Ik zie al een paar leuke staan op de site 😀 Kom maar door met die prijs!

  Ik hoop overigen voor jouw servieskast, dat je dit jaar niet met de auto op vakantie gaat 😉

 13. GAAF GAAF Ik wil zo graag een nieuw servies dat bij het vrolijke onuitputbare karakter van mijn dochter van bijna 1 jaar past!!!!

 14. waanzinnig leuke aktie, ik doe zeker even mee. Het meest gehecht ben ik aan de theepot, die zorgt in de ochtend voor een gezellig ontbijt en in de middag of als er visite komt is ze ook altijd aanwezig…ze hoort er gewoon bij, zonder haar is het een stuk minder gezellig…XX

 15. Mijn favoriete onderdeel van het servies is mijn dienblad… Oké hij hoort misschien niet bij het servies maar hij brengt het vele malen daags naar een veilige pieken daarom ben ik er zo blij mee! Ik heb een lekker vrolijk gevarieerd servies en dat hou ik natuurlijk graag zo.
  Een te gekke cheque te besteden in de serviesshop zou toch wel een mooie aanvulling geven.

Reacties zijn gesloten.