Winactie 2: 6 maanden Personal Body Plan

Deze winactie is afgelopen de gelukkige winnares is Melanie! Van harte gefeliciteerd en alle anderen bedankt voor het meedoen.

De beste keuze die ik kon maken was om 8 weken geleden te starten met Personal Body Plan. Ik wilde weer grip krijgen op wat ik at, zonder op ‘dieet’ te hoeven gaan. Want ik hou nu eenmaal van lekker eten en dat gaat niet veranderen. Nu eet ik veel bewuster en anders, maar niet minder lekker (lees je hier en hier meer over). Ik doe 3x in de week aan krachttraining (gewoon lekker thuis) en ik leer heel veel over voeding en mijn eigen gedrag.

Personal Body Plan is niet iets ‘wat je even doet’. Je moet je schouders eronder zetten, iedere dag weer ervoor gaan en dan nog gaat het niet vanzelf. Er bestaan geen wonderdiëten waarbij je binnen een maand 10 kilo kunt afvallen. Nou, laat ik het anders formuleren: ja, je kan in theorie 10 kilo afvallen in een maand, maar dat is niet gezond en zeker niet blijvend. Door te werken aan een nieuwe manier van leven die voor jou werkt en ook vol te houden is wel, juist op de lange termijn.

Op de site van Personal Body Plan lees je uiteraard alles over hun aanpak. Maar het leek me wel leuk om te laten zien hoe het met mijn resultaten gaat na 2 weken. En nee, ik ga hier niet vol in beeld met m’n buikvet van 8 weken geleden en nu. Dus ik deel alleen de cijfers…maar hoe tof zijn die al! Ik ben echt enorm trots en het voelt absoluut niet als een opgave. Ik geniet iedere dag van het werken aan mezelf.

winactie2-personal-body-plan-4

Wat je kunt winnen

Samen met Personal Body Plan ga je werken aan de fitste versie van jezelf. Zie het maar als het steuntje in de rug om nu eens echt je gewenste resultaat te behalen. En belangrijker nog: te behouden!

De komende 6 maanden ga je aan de slag met een online personal trainer, lifestyle coach, body coach en voedingsdeskundige, allemaal handig verzamelt in 1 app. Je krijgt een op maat gemaakt plan gebaseerd op de pijlers gedrag, voeding, training en herstel. Extra handig: er zijn plannen voor vrouwen die graag willen afvallen en hun lichaam willen shapen (zoals ik!), voor mommy’s die net zijn bevallen (ik dus ook), voor hardlopers die met behulp van krachttraining hun prestaties willen verbeteren, voor vrouwen die mooi willen aankomen en hun lichaam willen shapen, voor mannen die willen afvallen of die hun spiermassa willen opbouwen en er is zelfs een plan voor vrouwen en mannen die in shape willen komen voor hun bruiloft.

winactie2-personal-body-plan-5

Jij kiest uiteindelijk zelf het plan wat past bij jouw doel en daarbij kun je dan ook nog bepalen of je thuis of in de sportschool gaat sporten.

Zo doe je mee

Ik snap dat je staat te steigeren bij deze toffe prijs, doen wij stiekem ook nog! Dus om het overzichtelijk en leuk te houden voor iedereen een paar spelregels:

– Deze winactie loopt t/m woensdag 17 mei 2017 en de winnaar wordt bekendgemaakt op donderdag 18 mei 2017.
– Meedoen aan de winactie doe je door een reactie onderaan deze blog achter te laten waarin je me vertelt waarom jij deze prijs graag wilt winnen, o.v.v. een geldig e-mailadres.
– De prijs bestaat uit 6 maanden Personal Body Plan inclusief coach.
– Delen via social media mag altijd, maar versterkt niet de kans om te winnen. Dit is geen like, share of tag-winactie. Ik wil alleen je motivatie lezen. En die moet me overtuigen 🙂
– Ik neem per mail contact met je op om te laten weten dat je gewonnen hebt. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden op onze social media kanalen en in deze blog.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel succes! Liefs, Francesca

Deze prijs is ter beschikking gesteld door Personal Body Plan. Lees hier mijn disclaimer.

Categoriën: Winacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Winactie 2: 6 maanden Personal Body Plan”

 1. Waarom ik graag zou willen is in één zin te beschrijven. Ik wil een gezond gewicht hebben en behouden door mezelf even te resetten.

  Door de tijd heen heb ik gemerkt dat ik ben gaan emotie eten. Hier ben ik nu wel voor een groot deel vanaf maar de kilo’s blijven er aan door onder andere een onregelmatig en teveel eten. Ik wil eigenlijk het wiel weer opnieuw uitvinden voor mezelf zodat ik weer een gezonde relatie krijg met eten. Koken en bourgondisch eten, daar hou ik echt van. Maar ik kan wel wat tips en trucs gebruiken zodat ik dit kan combineren met een gezond lichaam zonder overgewicht en met een stralende huid en een grote glimlach.

 2. Ik ben op eigen houtje al ruim een half jaar bezig met afvallen en meer bewegen.
  Dit gaat me vrij aardig af, maar wat zou het geweldig zijn om het komende half jaar de puntjes op de i te mogen zetten mbv een persoonlijk bodyplan, zodat ik gericht bezig kan zijn met me letterlijk en figuurlijk beter in m’n vel te voelen.
  Ik kan niet wachten op deze extra begeleiding !

 3. In december 2016 is mijn knop omgegaan. Na 7 jaar is mijn doel om deze zomer in bikini te lopen.. ik ben gaan sporten ook al was ik altijd anti- sportschool. En ik vind het leuk!! Ook ben ik op mijn eten gaan letten. Meerdere porties op een dag en alle chips etc laten staan. Nu ruim 4 maanden verder 7 kilo kwijt, en qua omtrek ook wat cm minder. Dit allemaal op mijn eigen houtje.
  Maar nu sta ik stil. De oude gewoontes sluipen er langzaam weer in. Ik hoop met pbp een nieuwe start te maken en de juiste balans te vinden tussen voeding en training. Zodat ik hopelijk deze zomer een bikini aan kan na 7 jaar!!!

 4. Wauw, wat een fijne winactie dit! Ik betrap mezelf erop dat ik steeds vaker Personal Body Plan op zoek op Instagram en dan zo versteld sta van die mooie resultaten. ‘Ik zou dit ook kunnen zijn’, denk ik en ik neem mezelf voor om vaker thuis oefeningen te doen. Maar ik vind het moeilijk om mezelf te motiveren en als ik me voorneem om 60 squats te doen, haak ik vaak na 30 al af.
  Voetballen was mijn nummer 1 hobby maar na een knieblessure ben ik nooit meer het veld op geweest. Ik mis het en ik mis ook hoe goed dit was voor mijn lichaam. Hardlopen is niet mijn ding en als bijna alle balsporten ook afvallen blijft er niet veel meer over dan de sportschool! Na mijn afstuderen ben ik een beetje in de put geraakt en ik merk dat ik behoefte heb aan een duidelijk schema en iemand die mij goed kan motiveren. Deze winactie komt dus als geroepen 🙂

 5. Jaaaaa zeg, is het echt mogelijk om een gespierde buik te krijgen???
  Ik ben de afgelopen maanden 10 kilo afgevallen en ben eigenlijk al bijna tevreden betreft gewicht, MAAR en nu komt het!! Dat flubje blijft, die zijkwabbies ook en oke strakke billen zijn er ook nog niet en ik sport toch 2/3 keer per week dus ergens gaat er iets mis…. help!!!
  Een vriendin doet al pbp, maar ik denk: hmmmm eerst zien! Maar kom maar op, en overtuig me haha!!!

 6. Ik wil graag winnen voor m’n vriend! Zelf ben ik nu al een tijd bezig met m’n healthy lifestyle en al doende heb ik geleerd wat voor mij werkt. Mijn vriend heeft echter een heel andere doelstelling: spieren aankomen, terwijl ik vet wil verbranden. Mijn manier van koken werkt niet voor zijn doelen en hij krijgt allerlei tegengestelde adviezen in de sportschool. Het zou daarom top zijn als PBP mij vertelt wat ik voor hem op tafel kan zetten en hem vertelt hoe hij het beste kan trainen.

 7. Hoi Francesca, dit personal body plan wil ik echt graag volgen. Ik ben niet blij met mijn shape. Lijkt een beetje op een hommel. 10 kg erbij, 5 eraf, 5 eraf, 12 erbij. Ben nu op niveau 5 kg erbij, 3 eraf. Het gaat iets beter, maar ben er niet. Ik wil zo graag af van dat gejojo. Ik sport, ik beweeg, ik borrel, ik jojo.
  Ik ben heel gemotiveerd om af te rekenen met mijn oude eetgewoontes. Dat gaat redelijk, maar dat gejojo blijft. Zodra er iets gebeurt: hele drukke periode bij opbouwen van ons bedrijf of iets emotioneels, dan gaat het weer helemaal mis. Ik ben er bijna: nog 7 kilo. Ik heb duidelijk een steun in de rug nodig om er te komen en er te blijven. Aan de slag, ik heb daar veel zin. 7 kilo eraf, strakker in mijn vel, lekker en goed eten, goed bewegen en plezier maken. Helemaal happydepeppie zijn en afrekenen met mijn hommeltje.

 8. Wow. Wat ontzettend goed dat je deze keuze hebt gemaakt voor..jezelf! En niemand meer dan jezelf.

  Nee, ik wil je niet overladen met complimenten. Ik wil enkel zeggen dat ik trots ben op je en dat ik vorig jaar augustus ook die keuze heb gemaakt. Voor mezelf. #fitbefore30
  Ik was ervan overtuigd, door alles wat er in de media wordt gedeeld over (extreem) afvallen; “Dit moet je allemaal laten staan voor een killer body” en alle Fitgirls op Instagram die iedere dag in de gym staan te zweten, je alleen maar het gewenste resultaat kunt bereiken door het bourgondische leven vaarwel te zwaaien en voortal alleen maar low fat kwark en droge kipfilet met rijst en gestoomde groenten te eten. Oh, of een maagband… En dat was precies NIET wat ik wilde als Brabantse Bourgondiër. Het leek onbegonnen werk.
  Vorig jaar augustus was ik er ZO klaar mee! Ongezond lijf, hijgend de trap op, kleding stond niet meer leuk, pfff.

  Knop om en gaan is makkelijker gezegd dan gedaan! Toch, sindsdien tot vandaag ben ik door heel veel zwemmen, hard werken, dagelijkse focus op mijn doelen en vooral door plezier in het sporten & eten (!!) inmiddels; 31+kg kwijt. Man man.. nu ik het typ lijkt het zo onwaarschijnlijk maar pictures don’t lie.
  Hoe zou PBP mij dan nog kunnen helpen vraag je je af? Ik ben druk bezig met strakker in mijn vel te komen en nieuwe doelen te stellen. Maar wat ik het beste kan doen om dit te bereiken los van de factor: tijd, daar zou ik heel graag hulp van experts bij krijgen. Daarnaast heb ik me ingeschreven voor mijn ALLEReerste triathlon in Amsterdam 12 augustus aanstaande.. 1 jaar na mijn eigen start!! Dat gaat sowieso een groot feest worden – rete spannend – maar zo gaaf! Voldoende stabiliteit en kracht is waar ik nog druk mee bezig ben.
  Ik heb mezelf 2 jaar de tijd gegeven voor de fitste versie van mezelf (#fitbefore30). 1 jaar onderweg en ik ben echt SUPER trots, voel me energiek en fit en kan me niet anders meer indenken dan dat deze levensstijl bij mij past. Fit worden is geen sprint, maar eerder een marathon.

  Zullen we dan maar? Let’s get going!

 9. Hi,
  Wat een leuke actie.
  Ik zou graag mee willen doen omdat ik graag fitter en strakker wil worden. En de zomer staat weer voor de deur. 😁💪
  Ik ben thuis al aan het trainen maar soms is de motivatie ver te zoeken. Als ik dit programma zo lees zou het wel wat voor mij zijn. Omdat het je er begeleiding bij krijgt.
  Nu maar duimen.. 🍀

 10. Een collega stuurde mij de link door van deze actie en zei dat dit echt iets voor mij is. Bij het lezen werd ik meteen enthousiast. Ik heb al vele pogingen gedaan om af te vallen. Echter doordat ik al zoveel geprobeerd heb ben ik de weg kwijt. Ik zou uiteraard willen afvallen maar vooral een gezonde​ leefstijl willen hebben. Juist ook voor mijn kinderen waar ik een goed voorbeeld voor wil zijn

 11. Vijf jaar is best een hele prestatie! De gerechten zien er altijd zo feestelijk uit, heel uitnodigend om ze steeds weer uit te proberen 😀

  Ik zou dolgraag winnen. Na een zware operatie en nieuwe medicatie, veel ellende met m’n ex en daardoor gedwongen om alleen mijn 2 kinderen op te voeden, wat ik overigens met heel erg veel plezier en genoegen doe. Daarnaast een dochter die al ruim 4 jaar chronisch ziek is en daardoor al ruim een jaar gebonden is aan bed, zijn de kilo’s er aangevlogen. Ik wil niets liever dan weer prettig in mijn vel zitten. Een burn-out door alle jaren van stress hebben me niet geholpen en sporten is er financieel ook niet van gekomen.
  Ik ben dol op lekker eten, maar ik weet ook dat lekker eten en afvallen en optimale beweging prima samen gaan. Ik zou echt graag winnen, zodat ik eindelijk mijn kleding, maat 48/50, in de kledingcontainer kan gooien en mezelf weer kan kleden in mooie, smalle kleding die mijn nieuwe figuur ten goede zal komen.

  Ik krijg bij het idee helemaal zin om te starten.

 12. Al weer vijf jaar Francesca kookt, gefeliciteerd! En wat een leuke winacties!
  Aan deze wilde ik inderdaad gelijk meedoen. Ik ben altijd al type spriet geweest; dunne benen, smalle heupen en naar boven toe breder en meer. Ondanks gezond eten, tarwe laten staan en naar de sportschool gaan, komt daar niet veel verandering in. En ik zou graag een paar kilo aankomen maar niet op mijn buik en borst. Nu ik de 50 nader merk ik dat dit nog meer gebeurt.. en mijn billen zijn foetsie, help! Eet ik verkeerd? Sport ik wel op de juiste manier? En hoe ga ik om met die hormoonhussle die er aan zit te komen?

 13. Sporten is naast koken en fotografie mijn energiebron! Ik heb sporten echt nodig om mijn energie kwijt te kunnen en om energie op te doen. Raar maar waar. Nu zou ik het zo tof vinden om de juiste combinatie te maken tussen eten (…) en sport, om te zien of die combi een 1+1=3 resultaat kan opleveren. Een professional die je hierin begeleid is toch een cadeautje! Duimen dat ik dit lekker voor mij zelf mag gaan doen! Duim, Duim, Duim, Duim, DUIM…..

 14. Hoi Francesca,
  Waarom ik dit dolgraag wil?
  Na pittige jaren is de laatste fase aangebroken. Het herpakken van mezelf en weer goed gaan voelen in mijn eigen lichaam. Na het “ik-eet-alles-want-ik-heb-mijn-zoon-en-beide-ouders-verloren-in-2-jaar-tijd-excuus” (2012-2014) zit ik op een aantal punten lekker in de lift. Dochterlief en ik hebben het goed en de verhuizing is op komst. (Want ja, het huwelijk is gestrand, ook dat). Mijn baan die ik sinds een half jaar heb gaat goed. Stap voor stap gaat t echt de goede kant op. Maar nu het andere deel van mezelf nog, mijn lijf. Eenmaal fit weet ik dat ik me beter en zelfverzekerder voel, maar nu nog doen.
  Begeleiding en een stok achter de deur ontbreekt, mede door de financiële middelen. Ik wil niet zomaar mijn geld uitgeven. En als je dan een dochter op de middelbare hebt die ook van alles wil, dan is de keuze (voor de meeste moeders toch? ;-)) al snel gemaakt. Leuk shirtje voor haar, andere spulletjes, make-upje. Tjing-tjing…..
  Maar goed, zonder een lang en verdrietig verhaal op te willen hangen, het is zoals het is. De jaren achter mij zijn zwaar geweest. En als t effe kan dan ben ik weer eens aan de beurt. Niet dan?! Vandaar mijn reactie dus! 🙂

 15. Wauw, allereerst wat een geweldig resultaat! Daar mag je erg trots op zijn.

  Ik zou heel graag 6 maanden PBP willen doen. Na een intensieve periode merk ik dat ik iets nodig heb voor mezelf. Om me weer fit en energiek te voelen, zodat ik weer lekker in mijn vel (letterlijk én figuurlijk 😉 ) kom te zitten. Dit zou de ideale stok achter de deur zijn.

 16. Lieve Francesca,
  Ik zag deze winactie voorbij komen op je website en besloot mee te doen. Ik ben gek op lekker eten en daar hoort af en toe ook een dieet bij als er weer een paar kilo bij is gekomen door iets te veel lekker eten. Helaas is het vaak zo dat ik na het verliezen van een aantal kilo weer terug val in m’n oude ritme, en zelfs een tijdlang juist weer meer eet. Daardoor zit er ook weer snel een paar kilo bij op. Dit typ ik terwijl ik met een reep chocola op de bank zit terwijl ik net 5 kilo ben afgevallen na veel pijn en moeite. Ik ben klaar met dat gejojo tussen eetbuien en gezond eten en daarom zou ik zo ontzettend graag 6 maanden Personal Body Plan winnen. Dan kan ik eindelijk m’n levensstijl aanpassen zodat ik niet steeds weer op dieet moet om te compenseren voor de weken vol met eetbuien waarin ik in de supermarkt geen ruggengraat heb en allerlei lekkere dingen mee naar huis neem. Ik wil heel graag m’n levensstijl aanpassen zodat ik een balans kan vinden tussen lekker eten en gezond op gewicht blijven.

 17. Hallo, mijn naam is Sandra, 39 jaar, moeder van twee zoons, Jaycen (16) en Zayn (4)! De afgelopen twee zomervakanties van heerlijke zon-, zee-, strandvakanties mogen genieten die mooie herinneringen met zich meebrengen, maar in mij geval, zonder foto’s op het strand om de herinneringen blijvend te maken. Ik heb foto’s van niet lager dan mijn middel. Want de rest kan ik niet aanzien! Ik tob al sinds mijn tienerjaren met overgewicht en behalve de occasional ergernissen, kleren die niet passen, nooit een mooi zittende spijkerbroek gehad of helemaal niet passend omdat het niet langs mijn kuiten wilde. Tot vorig jaar, ik was de vakantiefoto’s aan het bekijken en toen ging bij mij de knop om. Volgend jaar, 2017, met mijn 40ste verjaardag zal ik slank zijn! Ik was het zat, kon mijn dikke kop op een gegeven moment ook niet meer aanzien. Nu bijna 10 maanden verder, ben ik met heel veel vallen en opstaan, “maar” 9kg afgevallen, volgens de weegschaal. En dat zie je voornamelijk in mijn gezicht! Dus..nog steeds niet bikiniproof. Ik doe echt mijn best! Ik heb een kleine 3 maanden begeleiding van een PT gehad en vooral heel veel lezen, ga ik haast denken: ik weet zo veel, ik sport, eerlijk gezegd, pas sinds april fanatiek, sinds de jongste naar school is en vind het nog leuk ook. Een jaar geleden niet, was dat laatste een heel ander verhaal. Ik word altijd geprezen om mijn discipline op werk: geen gebak, gezonde lunches. Thuis kan ik me heel goed houden aan 1 stukje Tony of echt maar een handje chips af en toe. Maar kennelijk heb ik meer nodig! Al zo vaak op het punt gestaan om me aan te melden voor mijn PBP, zulke resultaten zou ik toch moeten kunnen behalen? Dat zou je denken inderdaad, met al mijn “kennis” maar de werkelijkheid bewijst het tegendeel helaas. Vandaar dat ik heel graag wil winnen. Kan PBP mij inderdaad verder helpen of ben ik een uitzondering? Ook is het zo dat mijn oudste volgend jaar, het brugjaar mag doen voor een opleiding in een militaire functie, met een kanttekening dat hij in dit brugjaar zijn vetpercentage verlaagt en conditie verbetert. Hij/ wij kunnen dit niet alleen. Dus het zou geweldig zijn als ik zou winnen en dan kan ik voor hem ook begeleiding bekostigen. Of keuzes maken: ik een beter zelfbeeld of hem laten aanmodderen, terwijl begeleiding key is! Want voor beiden, begeleiding betalen is financieel niet haalbaar.. so 🤞! Excuus voor het lange verhaal, praten doe ik niet veel, maar als ik eenmaal begin met schrijven…

 18. Lieve Francesca, gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum! Ik ben blij dat jij zo lekker kunt koken en iedereen dat ook wilt leren/laten doen 🙂
  Ik hou ook van lekker eten, lekkere wijn en veeeeel chocola… Alleen tijdens mijn 2e zwangerschap hield ik meer van hartig dan van zoet. Omdat ik zwangerschapsdiabetis had mocht ik ook geen suikers maar mijn hoofd schreeuwde om chocola! Daarom 😬 had ik binnen 4 uur na mijn bevalling al een zak chocoladepepernoten op…ja die zijn er “gelukkig” al in september. Omdat ik dus weer suikers mocht eten, mocht ik van mijzelf weer chocolade eten en veel, omdat ik het zo gemist had. Mijn hoofd, niet mijn lichaam. De lege buik waar eerst een baby in zat heb ik gevuld met vooral chocoladepepernoten, de gemengde van de Kruidvat, de allerlekkerste. Helaas heb ik nu na 1,5 jaar nog steeds zo’n buik kwab zitten. Ik heb geprobeerd te sporten, dat is mij 3 maanden gelukt, maar de kwab zit er nog steeds. En geloof ik er bijna niet meer in dat de kwab ooit nog weggaat. Bijna, want mijn probleem is mijn hoofd, die schreeuwt nog steeds om chocola…mijn lichaam niet. Ik heb dus iemand nodig die niet alleen mijn lijf traint maar mijn mindset ook helpt te trainen. Iemand waardoor mijn hoofd gaat denken, kom maar op met die stronken bleekselderij 😜
  Ik hoop dat een coach van pbp mij daarbij kan helpen, zonder de bleekselderij maar met de lekkere recepten van jou.

 19. Wat kan een mens zich soms ongelukkig voelen met zichzelf en zijn slechte gewoonten…. Soms lukt het goed om de knop weer om te zetten, maar dit voorjaar kon ik de hele knop niet meer vinden, leek wel. En eenmaal gevonden, leek omzetten wel helemaal geen effect te hebben! Ik ben heel benieuwd naar de adviezen bij een pbp, en zou er dolgraag mee aan de slag gaan. (En bij deze een dikke pluim voor ieder die de moed heeft zijn gewoonten onder ogen te zien en open staat voor verandering!)