Broodje kroket met zuurkool en rozemarijnmayonaise
Een broodje kroket zoals je 'm nog nooit hebt gegeten. Met een Black Angus kroket, zuurkool en rozemarijn-mosterdmayonaise. Heerlijk als weekend lunch!
Gang Lunch
Keuken Makkelijk
Trefwoord Brood, kroket, mosterd, zuurkool
Bereidingstijd 15 minutenminuten
Totale tijd 15 minutenminuten
Porties 4broodjes
Ingrediënten
4luxe harde broodjes,naar keuze
4Kwekkeboom Oven Black Angus kroketten
2takjesrozemarijn
3elmayonaise
1 - 2tlgrove mosterd
roomboter
100grzuurkool,uitgelekt
Instructies
Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de Airfryer voor op 200 graden en bak de kroketten daarna 10 minuten. In de oven kan ook, dan hebben ze 13 minuten op 220 graden nodig.
Rits de naaldjes van de takjes rozemarijn en hak deze heel fijn. Roer daarna de rozemarijn, mayonaise en 1 tl mosterd door elkaar in een bakje. Voeg naar smaak eventueel nog extra mosterd toe.
Snijd de broodjes na het bakken doormidden en besmeer het onderste broodje royaal met roomboter. Beleg met een plukje zuurkool en leg hier de kroket op.
Garneer de broodjes met de mosterd-rozemarijnmayonaise en serveer direct.