Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Voeg toe aan verzameling
Ga naar verzamelingen
Truffeleiersalade met sjalot en bieslook
Voor deze truffeleiersalade gebruik je de lekkerste truffelmayo, sjalot, bieslook en een vleugje witte wijnazijn. Heerlijk en snel gemaakt.
Gang
Smeersel
Keuken
Pasen
Trefwoord
bieslook, ei, truffel
Bereidingstijd
30
minuten
minuten
Totale tijd
30
minuten
minuten
Porties
1
bakje vol
Ingrediënten
4
eieren
50
gr
zwarte truffelmayonaise van Jean Bâton
5
gr
grove mosterd
35
gr
Griekse yoghurt
3
gr
gesnipperde sjalot
5
gr
fijngehakte bieslook
1
tl
witte wijnazijn
zwarte peper
zeezout
Instructies
Kook de eieren in 9 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Hak de eieren daarna grof.
Meng de grof gehakte eieren met de truffelmayonaise, mosterd, Griekse yoghurt, sjalot, bieslook en witte wijnazijn in een kom.
Proef en breng naar wens verder op smaak met peper en zout. Garneer vlak voor serveren met een snufje bieslook.
Notities
Met dit recept maak je een flink bakje van 300 gram.
Bereiding: 30 minuten (inclusief afkoelen)