Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Voeg toe aan verzameling
Ga naar verzamelingen
Naanpizza met broccoli, kikkererwten en hummus
Deze vegetarische naanpizza heb je binnen 30 minuten gemaakt en is een heerlijke combinatie van kruidige naan, broccoli en kikkererwten.
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Vegetarisch
Trefwoord
bonen, broccoli, kikkererwten, naan
Bereidingstijd
25
minuten
minuten
Totale tijd
25
minuten
minuten
Porties
4
personen
Ingrediënten
4
grote naans met knoflook en koriander,
van Patak’s
400
gr
broccoli,
in kleine roosjes
200
gr
kikkererwten,
uitgelekt
bakolijfolie
2
tl
curry madras specerijen,
bijvoorbeeld van Jonnie Boer/Euroma
zout
1
bakje
hummus naar keuze,
of maak ‘m zelf
handje verse koriander,
grof gehakt
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakblik met bakpapier. Leg hier de naans op.
Meng de broccoliroosjes met de kikkererwten, scheut bakolijfolie, curry madras specerijen en een snuf zout in een kom en meng goed.
Verdeel de broccoli met kikkererwten over de naans. Zet het bakblik in de oven en rooster 15 minuten.
Verdeel daarna lepeltjes hummus, naar smaak, over de naanpizza en garneer met koriander. Snijd in grove stukken en serveer direct.
Notities
Met dit recept maak je 4 pizza's als hoofdgerecht voor 4 personen.
Bereiding 25 minuten inclusief oventijd.