Oat tortilla’s met avocado, kikkererwten en geroosterde paprika
Zin in een lekkere, voedzame lunch met veel vezels? Maak dan deze oat tortilla’s met avocado, kikkererwten, spinazie en geroosterde paprika.
Gang Lunch
Keuken Tex Mex
Trefwoord avocado, kikkererwten, tortilla
Bereidingstijd 15 minutenminuten
Totale tijd 15 minutenminuten
Servings 4lunch tortilla's
Ingrediënten
1elgesnipperde rode ui
olijfolie
200grkikkererwten, afgespoeld en uitgelekt
1elSanta Maria Taco Seasoning Mix
1citroen
1avocado
zout
zwarte peper
4Santa Maria Oat Tortilla’s (overgebleven tortilla’s kun je invriezen)
handje verse bladspinazie
1geroosterde paprika uit pot, in repen
1stengel lente-ui, in dunne ringetjes
Instructies
Verhit een koekenpan en fruit de sjalot in een scheutje olijfolie. Voeg de kikkererwten toe samen met de taco specerijen en bak een paar minuten. Blus af met een kneepje citroensap.
Prak de avocado fijn en meng met een klein scheutje olijfolie, wat zout en zwarte peper.
Beleg een oat tortilla met wat avocadospread, blaadjes spinazie, geroosterde paprika, kikkererwten en lente-ui.
Vouw de tortilla dicht als een burrito (eerst de onderkant van de tortilla iets over de vulling slaan en daarna de linker- en rechterkant van de tortilla over de vulling vouwen) en geniet van je lunch tortilla.
Notities
Met dit recept maak je 4 lunch tortilla’s
Tortilla’s over? Vries deze dan in voor je volgende lunch!
Nog een sausje erbij? Kies dan voor de Santa Maria Chunky Wrap Salsa. Eenmaal aangebroken kun je het potje weken bewaren in de koelkast.