Salade met grote garnalen en geroosterde mais

Mais en boter gaan verschrikkelijk goed samen. Normaal kook ik de maiskolven tot ze helemaal zacht zijn (met een beetje zout én boter) en daarna gaat er een lekkere laag gezouten boter overheen voordat ik mijn tanden erin zet.

Pasta pesto met kip en cherrytomaten

Ik kwam tot de ontdekking dat er nog helemaal geen recept voor pasta pesto hier op de blog stond. Terwijl dat een van mijn favoriete pastagerechten is. Ik dook om die reden de keuken in en maakte een heerlijke versie met kippendijen en cherrytomaten.

Francesca’s vlog

Francesca’s vlog

Tips voor foodies in de Franse stad Rennes

Eerder vertelde ik jullie al over mijn culinaire ontdekkingen die ik deed aan de kust van Bretagne. Een uurtje rijden van deze kust vind je Rennes, een levendige stad waar iedere foodie zijn of haar hart op kan halen.

5x zomerse maaltijdsalades voor warme dagen

Van vrolijke, zomerse maaltijdsalades kun je er niet genoeg in je repertoire hebben. Daarom heb ik vandaag 5 van mijn favorieten van de afgelopen tijd voor jullie verzameld. Met vis, vlees, gevogelte en vegetarisch: zo kan iedereen ervan genieten! 1.

Kersen kruimeltaart met een vleugje gember

Heb je al kersen op dit jaar? Het is altijd weer genieten van die knalrode tot dieppaarse zoete hapjes die vaak nog gezellig samen aan een steeltje bungelen! Hollandse kersen vind je nu volop in de winkels en als je in de buurt woont, kun je ze gewoon zo bij de kersengaard kopen.

Stuur je smaak in en win een weekend voor 2 naar Spa!

Stuur je smaak in en win een weekend voor 2 naar Spa!

5x makkelijke recepten voor op de camping

Tijdens onze vakanties probeer ik zo min mogelijk te koken. Dat is voor mij pas écht vakantie na al dat gekook de rest van het jaar. En als ik dan sporadisch wel kook, probeer ik het zo snel mogelijk en met zo min mogelijk afwas te doen.