Vakantie!

Het is zo ver. Francesca gaat een paar weken niet koken, maar genieten van een welverdiende vakantie. In de Portugese zon, met mijn 2 mannen, een glaasje wijn en heerlijk eten wat voor me klaargemaakt wordt in plaats van dat ik zelf aan het koken ben.

En daar ben ik aan toe guys! Want het was een bijzonder jaar, in alle opzichten. Baan opgezegd, eigen bedrijf gestart en, ik geloof, nog nooit zo hard gewerkt om een nieuwe carrière op te bouwen vanuit mijn passie voor koken, kinderen en de digitale wereld. En het gaat goed! Mijn blog groeit met de maand, ik heb het voorrecht om met kinderen te werken en ik geniet van mijn freelance bestaan. En als kroon op mijn werk stond Francesca Kookt! met een prachtig artikel in Jamie Magazine afgelopen augustus.

Francesca Kookt! in Jamie Magazine augustus 2013

Maar het was ook zwaar af en toe, want de dagen zijn lang. Je passie volgen gaat niet zonder slag of stoot. Maar ik weet waarvoor ik het doe en ik krijg iedere dag weer bergen energie van mijn eigen dromen. Maar opladen is ook belangrijk, en daarom nu even een paar weken niets. Aandacht geven aan mijn mannen, die misschien wel wat tekort hebben gehad het afgelopen jaar 😉

Tijdens mijn vakantie kunnen jullie nog steeds genieten van mijn blog, alleen de frequentie van nieuwe berichten is wat lager. Ik ga een aantal blogs uit het verleden herhalen in de rubriek “Kent u deze nog, dames en heren?” en af en toe komen er ook wat nieuwe blogs voorbij. In de maand september schreef ik een aantal blogs met onderwerpen die aangedragen waren door mijn lezers. Vanaf half oktober ga ik hiermee weer verder.

En er komt een update van mijn website aan! Niet qua design, maar qua functionaliteiten. Zo komt er een receptenzoeker en er worden kleine dingen aangepast waardoor jullie vanaf half oktober nog makkelijker kunnen zoeken op mijn blog.

En dan nu…vakantie! Volg me op Facebook en Twitter en dan ben je direct op de hoogte van nieuwe berichten en ontwikkelingen. Ik ga even uitrusten en misschien wel een klein beetje offline (alhoewel ze dat thuis bij mij betwijfelen). En dan gaan we vanaf 14 oktober weer vol van start!

Liefs! Francesca

Eetkalender 2020
Dé familiekalender met 250 recepten en 53 weekmenu's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Vakantie!”

  1. Hi Francesca, wat stoer dat je je baan hebt opgezegt en nu helemaal voor jezelf werkt. Lijkt me echt een droom om bezig te zijn met je passie, al is het natuurljik wel keihard werken.
    En wat een mooi artikel! Daar kun je trots op zijn. Geniet van je vakantie, Groetjes, Brenda

  2. Heerlijk hoor! Je hebt het verdiend!
    Na hard werken is het ook belangrijk om af en toe offline weer op te laden.
    Succes met afkicken en veel plezier met je family en je Portugese culinaire ontdekkingen : )

    xo Hazel