Samenwerken met Francesca

Francesca Kookt wordt gelezen door een enthousiaste en trouwe groep liefhebbers van lekker eten. Veelal (jonge) ouders die bewust in het leven staan en genieten van eten. Zowel thuis als buitenshuis én op vakantie. Eten in de breedste zin van het woord, zolang het maar gemaakt is van goede ingrediënten en met smaak. Die het ook belangrijk vinden dat hun kinderen geconfronteerd worden met pure smaken en zo een fundament bouwen waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.


francesca kookt team samenwerken

Mogelijkheden

Iedereen is welkom, of je nou flexitarisch, vegetarisch of plantaardig eet. Maar ook (incidentele) carnivoren, visliefhebbers en zoetekauwen komen ruimschoots aan hun trekken. Ik eet bewust en veelal vegetarisch doordeweeks, maar hou net zo veel van taartjes en een barbecue in het weekend met een goed stuk vlees. Het gaat bij mij om de balans en ik ben allergisch voor diëten en eenzijdige voedingsadviezen.

Voor mijn site ontwikkel ik recepten en schrijf over achtergronden, producten, culinaire reizen, restaurants, kookboeken en andere onderwerpen die altijd een relatie met eten en drinken hebben.

Ik hou niet van chemische toevoegingen en marketing gewauwel. Wel word ik blij van zelf koken, passie voor echt eten (met soms een bitterbal of zak chips tussendoor) en merken die transparant zijn in hun communicatie.

Benieuwd naar de samenwerkingen uit mijn verleden? Hier vind je een selectie.

Receptontwikkeling, workshops, diners, evenementen en meer…

Er zijn diverse mogelijkheden om samen te werken, denk aan de ontwikkeling van recepten (met of zonder video) voor op mijn blog of recepten e-books, reviews, achtergronden, reisverslagen en bannercampagnes. Voor alle samenwerkingen geldt dat ik eerst bepaal of het product, onderwerp of dienst past binnen de filosofie van mijn blog.

Verder ben ik te boeken voor evenementen of workshops die bij mij passen. En sinds kort ontwikkel ik tailor made kookclubevenementen voor mijn volgers. Denk aan een Italiaanse proeverij in trattoriasetting, een biologische kookworkshop op het land, kersendiner tussen de kersenbomen of een kaasdiner tussen de koeien.

Ik maak geen reclame voor onderwerpen waar ik niet achter sta of die geen relatie hebben met food. En bij betaalde samenwerkingen vermeld ik altijd dat het een gesponsord artikel is, daarbij is geen uitzondering mogelijk. Transparantie en eerlijkheid richting mijn lezers staan voorop, lees daarvoor ook mijn disclaimer.

persvragen samenwerking

Toesturen producten en persuitnodigingen

Ik vind het altijd prettig om persinformatie- en uitnodigingen te ontvangen. Dit geldt ook voor het ontvangen van nieuwe producten. Dit inspireert me voor nieuwe recepten en artikelen. Het is alleen geen garantie dat ik er ook daadwerkelijk over schrijf (zowel op de blog als in social media). Alleen als ik echt enthousiast ben, kan er een publicatie uit voortkomen.

Daarnaast adviseer ik om eerst even een mail te sturen voordat je iets toestuurt. Er zijn ook producten die niet geschikt zijn voor mijn blog. Het is beter om dat vooraf af te stemmen.

Voor meer informatie over samenwerken, persaanvragen, adresgegevens of het toesturen van persberichten: neem in alle gevallen contact op met info@francescakookt.nl.

Francesca’s samenwerkingen

Hartige paasstol met Looye Honingtomaten en spijs

Geurige tomatenrijst met vissticks

Fajita’s met aubergine, bimi en salsa

Gevulde kiprolletjes met krieltjes en citrus-botersaus

Taco’s met boerenkool, oude kaas en krokante rookworst

Pompoenstamppot met vis en Italiaanse kruiden

Traybake met pompoen, Looye Honingtomaten, ricotta en chili honing

Loaded tuna melt nacho’s met guacamole en zure room

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)