Samenwerken met Francesca

Op Francesca Kookt schrijf ik voor elke vrouw die, net als ik, meer smaak aan haar leven wil geven. Met spannende voedzame recepten waar je gelijk trek in krijgt en gevarieerde weekmenu’s waar je hormonen blij van worden. De mooiste restaurant- en uittips voor memorabele momenten en reisverhalen waardoor je vakantievoorpret gelijk begint. En de lekkerste genietrecepten voor in het weekend of op speciale momenten, want ik geloof er nog steeds in dat je alles kan eten, als het maar goed in balans is.

Francesca Kookt wordt gelezen door een enthousiaste en trouwe groep volwassen liefhebbers van lekker eten. Veelal vrouwen* die bewust in het leven staan, genieten van eten en de wereld ontdekken. Zowel thuis als buitenshuis én op vakantie. Eten in de breedste zin van het woord, zolang het maar gemaakt is van goede ingrediënten en met smaak. Die het ook belangrijk vinden dat wat je eet voedzaam is voor je lichaam en dat we eten binnen de seizoenen. En voor ouders, dat hun kinderen geconfronteerd worden met pure smaken en zo een fundament bouwen waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

* Doelgroep in cijfers: 89,3% vrouwen waarvan 20% in de leeftijd van 25 – 34 jaar, 32% in de leeftijd van 35 – 44 jaar, 27% in de leeftijd van 45 – 54 jaar en 15% in de leeftijd van 55 – 64 jaar


francesca kookt team samenwerken

Mogelijkheden

Iedereen is welkom, of je nou flexitarisch, vegetarisch of veganistisch eet. Ik eet bewust en veelal vegetarisch doordeweeks, maar hou net zo veel van taartjes en een barbecue in het weekend met een goed stuk vlees. Het gaat bij mij om de balans en ik ben allergisch voor diëten en eenzijdige voedingsadviezen. Wel ben ik een groot voorstander van het Mediterraanse voedingspatroon waarbij groente, fruit, gezonde vetten en peulvruchten de boventoon voeren. Deze rode draad vind je dan ook zeker terug in mijn nieuwe recepten.

Voor mijn site ontwikkel ik recepten en schrijf over achtergronden, producten, culinaire reizen, restaurants, kookboeken en andere onderwerpen die altijd een relatie met eten en drinken hebben.

Ik hou niet van chemische toevoegingen en marketing gewauwel. Wel word ik blij van zelf koken, passie voor echt eten (met soms een bitterbal of zak chips tussendoor) en merken die transparant zijn in hun communicatie.

Benieuwd naar de samenwerkingen uit mijn verleden? Hier vind je een selectie.

Receptontwikkeling, workshops, diners, reizen en meer…

Er zijn diverse mogelijkheden om samen te werken, denk aan de ontwikkeling van recepten (met of zonder video) voor op mijn blog, reels of recepten e-books, reviews, achtergronden, reisverslagen en bannercampagnes. Voor alle samenwerkingen geldt dat ik eerst bepaal of het product, onderwerp of dienst past binnen de filosofie van mijn blog.

Verder ben ik te boeken voor evenementen of workshops die bij mij passen. Ook ga ik graag op reis naar nieuwe bestemmingen om daar de culinaire verhalen van de bestemming te ontdekken en daar vervolgens over te schrijven. Inclusief dagelijks verslag in stories en sfeervideo’s.

Ik maak geen reclame voor onderwerpen of bestemmingen waar ik niet achter sta of die geen relatie hebben met food. En bij betaalde samenwerkingen vermeld ik altijd dat het een gesponsord artikel is, daarbij is geen uitzondering mogelijk. Transparantie en eerlijkheid richting mijn lezers staan voorop, lees daarvoor ook mijn disclaimer, en ik ben een Certified Influencer van Influencer Regels.

persvragen samenwerking

Toesturen producten en persuitnodigingen

Ik vind het altijd prettig om persinformatie- en uitnodigingen te ontvangen. Dit geldt ook voor het ontvangen van nieuwe producten. Dit inspireert me voor nieuwe recepten en artikelen. Het is alleen geen garantie dat ik er ook daadwerkelijk over schrijf (zowel op de blog als op social media). Alleen als ik echt enthousiast ben, kan er een publicatie uit voortkomen.

Daarnaast adviseer ik om eerst even een mail te sturen voordat je iets toestuurt. Er zijn ook producten die niet geschikt zijn voor mijn blog. Het is beter om dat vooraf af te stemmen.

Voor meer informatie over samenwerken, persaanvragen, adresgegevens of het toesturen van persberichten: neem in alle gevallen contact op met info@francescakookt.nl.

Francesca’s samenwerkingen

Picknick sandwich met burrata, Looye Honingtomaten en pesto

Oat tortilla’s met avocado, kikkererwten en geroosterde paprika

Hartige paasstol met Looye Honingtomaten en spijs

Geurige tomatenrijst met vissticks

Fajita’s met aubergine, bimi en salsa

Gevulde kiprolletjes met krieltjes en citrus-botersaus

Taco’s met boerenkool, oude kaas en krokante rookworst

Pompoenstamppot met vis en Italiaanse kruiden

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer