Winactie 1: Le Creuset pan + Koop een kip-pakket

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Deze winactie is afgelopen en de gelukkig winnares is Danique. Van harte gefeliciteerd!

Ik heb er een jaar of 10 over gedaan, maar nu heb ik ze dan eindelijk allemaal verzameld: een grote, ronde braad-/stoofpan, sauteerpan met antikleeflaag, sauteerpan van rvs en een grillpan. Allemaal van Le Creuset. Waanzinnig in gebruik, perfecte kwaliteit en gaat een leven lang mee. Toen ik daarom ging nadenken over de winacties voor mijn 5-jarig jubileum wist ik gelijk dat ik een pan van hen wilde weggeven! Wist je trouwens dat ze nog veel meer toffe producten hebben naast de pannen? Hun nieuwe servies bijvoorbeeld, ziet er echt prachtig uit!

En wat past er beter in zo’n fonkelnieuwe pan dan een fraai, biologisch kippetje? Tijd voor favoriet nummer 2 van mij: Je krijgt er namelijk een TokTok-bon bij waarmee jij jouw Koop een Kip-pakket kan bestellen! Mijn vriezer ligt er vol mee. Of eigenlijk is ‘ie alweer leeg en ga ik straks een nieuw pakket bestellen. De smaak is geweldig en het vlees is traceerbaar, voor mij een van de belangrijkste aspecten als ik vlees, kip of gevogelte koop. Meer info over Koop een Kip lees je uiteraard op hun website.

Wat je kunt winnen

Je nieuwe levenspartner in de keuken: een prachtige kersenrode, ovale Le Creuset braad-/stoofpan van 27cm! Ze zijn geschikt voor alle warmtebronnen, kunnen in de oven en je maakt er de lekkerste stoofschotels mee door de gelijkmatige warme verdeling van de gietijzeren bodem. Dit is echt een pan voor het leven.

winactie1-le-creuset-pan-koop-een-kip-pakket-4

Een kippen vleespakket van Koop een Kip bestaande uit 6 kilo vlees. De kippen van Koop een Kip hebben de tijd gekregen om rustig op te groeien, ze scharrelen er lekker op los en genieten van goed voer. En dat proef je! Handig om te weten: een pakket past precies in 1 lade van je vriezer.

winactie1-le-creuset-pan-koop-een-kip-pakket-5

Zo doe je mee

We snappen dat je staat te steigeren bij deze toffe prijs, doen wij stiekem ook nog! Dus om het overzichtelijk en leuk te houden voor iedereen een paar spelregels:

– Deze winactie loopt t/m dinsdag 16 mei 2017 en de winnaar wordt bekendgemaakt op woensdag 17 mei 2017.
– Meedoen aan de winactie doe je door een reactie onderaan deze blog achter te laten waarin je me vertelt waarom jij deze prijs graag wilt winnen, o.v.v. een geldig e-mailadres.
– De gecombineerde prijs bestaat uit 1 Le Creuset pan en 1 Koop een kip-pakket voor 1 persoon.
– Delen via social media mag altijd, maar versterkt niet de kans om te winnen. Dit is geen like, share of tag-winactie. Ik wil alleen je motivatie lezen. En die moet me overtuigen 🙂
– Ik neem per mail contact met je op om te laten weten dat je gewonnen hebt. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden op onze social media kanalen en in deze blog.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel succes! Liefs, Francesca[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”schoolbord”][vc_column][vc_column_text]

De prijzen van deze winactie zijn ter beschikking gesteld door Le Creuset en Koop een Kip. Lees hier mijn disclaimer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)