Beeldeetverslag La Douce France

We zijn net terug uit het prachtige Frankrijk, de Dordogne om precies te zijn. We zaten 100 meter van het bakkertje in Belvès, een prachtig middeleeuws dorpje in de Perigord-Nord. Dat ook daar goed gegeten is, zal geen verrassing voor jullie zijn. En dat ik daar geen seconde heb gelet …

We zijn net terug uit het prachtige Frankrijk, de Dordogne om precies te zijn. We zaten 100 meter van het bakkertje in Belvès, een prachtig middeleeuws dorpje in de Perigord-Nord. Dat ook daar goed gegeten is, zal geen verrassing voor jullie zijn. En dat ik daar geen seconde heb gelet op koolhydraat-, suiker- of vetinname zal ook wel logisch zijn 😉 Van verse croissantjes tot foie gras, confit de canard, cote du boeuf, gamba’s en patisserie taartjes. We ate it all :).

Vanaf morgen gaat er weer gezond gekookt worden voor the Mr. en mijzelf. Want ik ben nog niet op de weegschaal gaan staan, dat zal wel even shocking zijn. Maar vandaag nog even genieten van al dat lekkers… Bon appetit!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer