Wat kan ik nu nog over thee zeggen wat mijn lieftallige collega Dominique al niet heeft gedaan in haar uitgebreide artikel over thee? Dat ga ik dus ook niet doen. Nee, ik ga jullie gewoon het heerlijke recept voor deze cassis cake geven. Die ik heb gemaakt met witte cassis-champagnethee als basis. Met als resultaat een lichte en fruitige cake die waanzinnig smaakt. Deze is op voordat je het weet!
Voor dit recept maakte ik gebruik van een klein bakvormpje. Naast de champagne-cassis thee bestelde ik bij Foodelicious ook een bakje van hun zalige chocolaatjes. Wat blijkt nou, dit bakje kun je dus ook als bakvorm gebruiken. Er zit zelfs al bakpapier in. Ga je een normale cakevorm gebruiken, hou dan de hoeveelheden aan die ik tussen haakjes achter de ingrediënten heb gezet.
Daar was ik zelf nooit opgekomen, thee door de cake! Klinkt super lekker!
Dit ziet er echt heel lekker uit!
Wat grappig, ik heb nog nooit een champagne- of cassis thee gedronken. Klinkt goed!