Chocolate Company Amsterdam

Recentelijk opende de Chocolate Company zijn deuren aan de Rijnstraat in Amsterdam. En de naam verraadt al een hoop, want zodra je binnen komt gaat het alleen nog maar over chocolade. En wat voor chocolade…iedere chocolade addict zou hier voor gaas gaan! Bij de opening kon ik niet aanwezig zijn, …

Recentelijk opende de Chocolate Company zijn deuren aan de Rijnstraat in Amsterdam. En de naam verraadt al een hoop, want zodra je binnen komt gaat het alleen nog maar over chocolade. En wat voor chocolade…iedere chocolade addict zou hier voor gaas gaan! Bij de opening kon ik niet aanwezig zijn, maar een paar weken later was ik in de buurt en reed er graag een paar straatjes voor om.

Chocolate Company Amsterdam_2

In de mooi verbouwde winkel kun je genieten van een hotchocospoon (waar het ooit allemaal mee begonnen is), een stukje heerlijke chocoladetaart, een bonbonnetje of andere chocoheerlijkheid. En tegelijkertijd is het ook een shop. Hier moet je echt zijn voor de bonbons (ik proefde de umami bonbon, een must try) en loop niet zomaar voorbij de wand met de eigen producten van Chocolate Company. Alle chocolade producten, van hotchocospoon tot chocolademelk, zijn homemade en van de beste kwaliteit chocolade. Koken met chocolade is de filosofie en dat proef je! En ze hebben te gekke verpakkingen. Als je je fondue hotchocdip met apfelstrudel de naam ‘Jodelahitiii’ geeft dan heb je serieus humor.

Chocolate Company Amsterdam_3

Ik heb genoten van het nieuwe Chocolate Company! Als je nou een keer een chocolademomentje hebt dan zou ik zeker even hierheen gaan 🙂

Chocolate Company Amsterdam
Rijnstraat 28
1078 RC Amsterdam
ma-vr van 08.00 – 19.00
za van 10.00 – 19.00
zo van 10.00 – 18.00

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)