De zomerprogrammering van Francesca Kookt

Het is 1 juli, de zon schijnt buiten en over 2 weken heeft mijn 7-jarige al zomervakantie. Wat mij betreft is het dus al volle bak zomer! En dat betekent dat ik het ook wat rustiger aan ga doen en vooral heel veel wil gaan genieten met mijn mannen nu …

Het is 1 juli, de zon schijnt buiten en over 2 weken heeft mijn 7-jarige al zomervakantie. Wat mij betreft is het dus al volle bak zomer! En dat betekent dat ik het ook wat rustiger aan ga doen en vooral heel veel wil gaan genieten met mijn mannen nu we die mogelijkheid hebben.

Het vooruitzicht dat er straks 6 weken lang niets in de agenda staat qua school, sportclubs, speeldates, verjaardagen en zakelijke afspraken is echt hemels! Nu we twee kinderen hebben voel ik dat nog meer dan ooit.

We gaan het er ook echt even van nemen, want dit jaar gaan we 4 weken met elkaar op vakantie in eigen land. Het wordt een ‘Tour de Nederland’ want we reizen het hele land door. Van Zuid-Limburg, Zuid-Holland, Overijssel, Zeeland naar Friesland, enorm veel zin in! Ik zal jullie daar zeker meer over gaan vertellen in blogs, na de vakantie.

Over die zomerprogrammering, want daar gaat deze blog nou eenmaal over. Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Ik probeer zo veel mogelijk voor te bereiden en in te plannen voordat we naar Zuid-Limburg rijden en laat mijn laptop in de vakantie thuis. Wat niet af is, is niet af maar de enige die daar last van zou kunnen hebben ben ik zelf. Want er komen genoeg nieuwe blogs online, maar of het er 3 of 5 in de week zijn weet ik nu nog niet. Ik merkte namelijk dat ik mezelf al helemaal gek aan het maken was met overvolle to do-lijstjes waardoor ik de stress in mijn lichaam voelde. En wat ik niet wil is dit jaar met hartkloppingen op vakantie gaan, dat is me al iets te vaak overkomen. De wereld vergaat vast niet als niet alles af is, dat is wat ik nu steeds tegen mezelf zeg 😉 Ook zal ik minder vaak of snel reageren op jullie reacties, omdat ik ga proberen om af en toe mijn telefoon gewoon eens even weg te leggen om te genieten van de momenten samen met mijn mannen.

Wel neem ik een schrijfboekje mee, want mezelf kennende krijg ik heel veel inspiratie door de rust. Dan worden de mooiste recepten en onderwerpen voor nieuwe blogs geboren!  En ik zal zeker wat vakantiekiekjes delen op social media, vooral op Instagram en in mijn stories daar.

Na half augustus ga ik weer aan de slag om een aantal toffe projecten af te ronden! Zo zitten we dan in de afrondende fase van de Eetkalender 2019 (de voorverkoop start in september!) en we gaan de site maken van mijn nieuwe persoonlijke blog. De naam verklap ik nog niet, maar het gaat over leven (en vooral stralen) na je veertigste. In oktober ben ik namelijk jarig en word ik, wat een verrassing, 40. Naast dat ik dat geweldig vind (ik hou van ouder worden), merk ik ook dat er mentaal en fysiek dingen langzaam aan het veranderen zijn. En daar wil ik over schrijven op mijn eigen manier. Ik geniet nu al van het vooruitzicht, en ben stiekem ook al aan het schrijven, omdat dit voor mij meer diepgang geeft in het bloggen. Hoe gelukkig ik ook word van Francesca Kookt en al het eten, maar er is meer in het leven.

Maar nu eerst tijd voor de zomer! Waarin de recepten en blogs lekker doorgaan, maar in een iets lagere frequentie en het wat langer kan duren voordat ik reageer. Maar mijn lieve volgers kennende vinden jullie dat helemaal prima ♥.

Geniet van de zomer allemaal, liefs van mij

Styling & foto: Chantal Stols

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)