Een kijkje in mijn leven – juni 2013

Het is vandaag 1 juli. De zomer is al even begonnen, maar de zon heeft er nog niet veel zin in. Maar daar gaan we niet op wachten, het leven is al leuk genoeg 🙂 De maand juni was een drukke en ontzettend gezellige maand in huize Francesca. Neem een …

Het is vandaag 1 juli. De zomer is al even begonnen, maar de zon heeft er nog niet veel zin in. Maar daar gaan we niet op wachten, het leven is al leuk genoeg 🙂 De maand juni was een drukke en ontzettend gezellige maand in huize Francesca. Neem een kijkje in mijn leven en wil je meer zien, volg me dan ook op Instagram!

Minneola partjes met chocola
Partjes minneola dippen in extra pure chocolade en dan laten uitharden. De cheesecake waar ze op gingen is meesterlijk mislukt, maar de partjes waren heerlijk.
Homemade sushi
First time homemade sushi! Die workshop bij het Okura heeft zijn vruchten afgeworpen.
Caprese lunch Beurs van Berlage
Lunch bij de Beurs van Berlage. Ik was blij verrast door de leuke Caprese glaasjes. Erg lekker!
Mijn mannen aan het ijs
Papa en zoon aan een ijsje tijdens een van de schaarse zonnige dagen in juni.
Favoriete food tijdschriften
Eindelijk een avondje vroeg naar bed! En dan gaan mijn favoriete food tijdschriften mee.
Aardappelen
Voor mij de lekkerste manier om aardappelen te bereiden. In de oven met knoflook, olijfolie, tijm/rozemarijn en zeezout.
Amuses met bubbels bij de Posthoorn
In juni was er weer een Dining with the Stars. We schoven deze keer aan bij De Posthoorn in Monnickendam. Hier met een glaasje bubbels en amuses.
Kip kerrie bij de Posthoorn
Geweldige kip-kerrie bij De Posthoorn!
Servetten geboden
Dat je het maar even weet.
Groene kruiden olie
Ik ben gek op zelfgemaakte kruiden olies. Hier een versie met rucola en basilicum.
Weekmenu Francesca
Ik hou van weekmenu’s. Maar ik bedenk me nog wel eens tijdens het maken ervan.
Vaderdag
Vaderdag! Dat vierden we met een nacho cheese schotel. Check out de speciale stoelen voor deze gelegenheid.
Homemade pizza
Het werd weer tijd voor een zelfgemaakte pizza. Deze keer met postelein en rode ui. Very yummy.
Zelfgemaakte fruit ijsjes
Zelfgemaakte fruit ijsjes van Francesca en Linda. Een van onze nieuwe kinder recepten die we speciaal voor Jonge Gezinnen hebben ontwikkeld.
Vriendje Sander aan de watermeloen salade
Vriendje Sander test mijn watermeloen salade met feta, munt en rode peper.
Nigella momentje
Als je ‘s nachts om 1 uur chocoladesaus aan het maken bent voor over je aardbeien met vanille ijs, dan heb je een echt Nigella momentje.
Lunch in Portugal
Ik mocht van Primavera Reizen de Portugeese eetcultuur gaan ontdekken in het Oosten van de Algarve. Hier zijn we net aangeschoven bij ons eerste lunchadres. En Noellia kon koken!
Gedroogde tonijn in portugal
Een van de meest bijzondere gerechten die ik in Portugal heb gegeten. Drie maanden gedroogde tonijn die daardoor smaakte als parmaham. Unieke smaak en ervaring!
Mama en Jessey in Portugal
Tussen het eten door nog even chillen in de zon met mijn kleine kanjer.
Gevulde krab in Portugal
Deze gevulde krab in Portugal was fantastisch!
Cocktailbar Portugal
Pfieuw gelukkig, ze hebben hier ook graan jenever.
Zelfgemaakte garganelli bij Ziti Zitoni
Ik volgde een hele leuke pasta workshop bij Ziti Zitoni. We maakten onder andere deze gargagnelli.
Koken in de Culibus
Een kijkje in de Culibus! In deze keuken ga ik 2 dagen lang kinderkookworkshops geven. Te gek!
Eendjes op de Laan van Meerdervoort
Mijn juni-maand eindigde met deze vrolijke eendjes op de Laan van Meerdervoort! Ach, waarom zou je het niet doen.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Francesca