Eetkalender 2016 recensies

In 2015 bracht ik samen met Deedylicious de allereerste Eetkalender van Nederland uit. Met 52 weekplanners voor het hele gezin, handige weekmenu’s, boodschappenlijstjes en een seizoenskalender. Op deze pagina vind je een selectie van de vele recensies die over de Eetkalender 2016 zijn geschreven. Ik kan natuurlijk zelf vertellen hoe fantastisch ‘ie is, maar dat laat ik liever over aan anderen.

De Eetkalender 2016 is niet meer verkrijgbaar, maar niet getreurd! De Eetkalender voor 2017 ligt nu al in de (online) boekhandel.

KLIK HIER om de Eetkalender 2017 te bestellen
of koop ‘m in de boekhandel.

francesca kookt eetkalender 2016 uitgelicht1

Culinessa

“Een handige weekplanner voor het hele gezin, gecombineerd met gerechtsuggesties voor doordeweeks. Op de achterzijde vind je recepten en een handig boodschappenlijstje.” Lees verder.

Culinette

“Oh, een heerlijk plan zo’n eetkalender!! Je kunt er ook nog verjaardagen en afspraken op kwijt. Iedere week een menu met makkelijke recepten voor de doordeweekse dagen met vegetarisch, vis, vlees en gevogelte en geschikt voor het hele gezin.” Lees verder.

Culy

“Heb jij weleens een tekort aan culinaire inspiratie en ben je altijd op zoek naar lekkere, voedzame en variërende gerechten voor de hele week? Dan is de Eetkalender van Francesca van de blog Francesca Kookt je-van-het voor jou!” Lees verder.

Koken met Karin

“Als ex-scheurkalendermaakster (6 edities lang) weet ik hoe krankzinnig veel werk het maken van een kalender is, want er zitten belachelijk veel dagen in een jaar. Daarom was ik diep onder de indruk toen de Eetkalender 2016 in de bus viel. Geen scheurkalender, maar een echte full colour weekkalender met voor elke dag een recept. Elke dag!” Lees verder.

Laura’s bakery

“Nog op zoek naar een handige familiekalender voor 2016? Stop dan maar met zoeken, want Francesca heeft hem voor je gemaakt! Hierin kun je je drukke familiebestaan plannen en weet je gelijk wat er ’s avonds op tafel staat.” Lees verder.

Lekker 500

“Weet je even niet meer wat je vanavond moet bereiden? Met de Eetkalender 2016 van foodblogger Francesca Kookt tover je iedere avond een heerlijke, verantwoorde én gevarieerde maaltijd op tafel. De blogger geeft per week een kant-en-klaar menu, goed gevuld met groenten, vlees en vis.” Lees verder.

Lekker eten met Linda

“In totaal staan er 52 menu’s in met een boodschappenlijst en persoonlijke tips. En ondertussen is er natuurlijk ruimte om alle afspraken of verjaardagen te noteren. Neem van mij aan, alle recepten zijn vers, makkelijk en zalig. Francesca kan mij toch een potje lekker koken (weet ik uit eigen ervaring) dus zo komen er nieuwe recepten op jullie repertoire.” Lees verder.

Marcelineke

“Duidelijk: hier komt-ie aan de muur te hangen. Of we ons aan het schema houden, lijkt me onhaalbaar, maar met een beetje inspiratie is niets mis. Toch?” Lees verder.

The all-day kitchen

“Van lasagne met knolselderij tot een Franse uienburger en van broccolisoep met zalm tot panzanella. De recepten zijn verdeeld in handige weekmenu’s inclusief boodschappenlijstjes en zijn dus ideaal voor drukke gezinnen en inspiratieloze thuiskoks.” Lees verder.

Uit Pauline’s Keuken

“Dit is het ideale cadeau voor iemand die nooit weet wat hij of zij moet eten.” Lees verder.

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)