Francesca gaat koken met aanbiedingen!

Er is een nieuwe app in Nederland gelanceerd: Koken met Aanbiedingen. Deze app helpt met besparen door dagelijks lekkere, makkelijke en voordelige recepten te plaatsen op basis van de actuele aanbiedingen van alle grote Nederlandse supermarkten. Opgericht door 3 jonge ondernemende heren die zelf alle aanbiedingen doorspitten en op basis …

Er is een nieuwe app in Nederland gelanceerd: Koken met Aanbiedingen. Deze app helpt met besparen door dagelijks lekkere, makkelijke en voordelige recepten te plaatsen op basis van de actuele aanbiedingen van alle grote Nederlandse supermarkten. Opgericht door 3 jonge ondernemende heren die zelf alle aanbiedingen doorspitten en op basis daarvan de recepten bedenken, koken en fotograferen. En technisch zijn ze ook nog, want de app is volledig door hen ontworpen en geprogrammeerd.

Francesca gaat_Koken met aanbiedingen_2

Naast een overzicht van de recepten op basis van actuele aanbiedingen per supermarkt, kan met de bespaarmeter precies bijgehouden worden hoeveel er is bespaard. Recepten kunnen ook worden bewaard en gedeeld. Indien gewenst kan zelfs een bericht ontvangen worden wanneer er een nieuw recept aan de app wordt toegevoegd.

Nou ben ik iemand die niet zo van de supermarktaanbiedingen is, maar toch juich ik dit nieuwe initiatief toe. Want er zijn veel gezinnen in Nederland die maandelijks ieder dubbeltje moeten omdraaien. Zij kijken heel goed naar de aanbiedingen en kopen deze graag. Maar toch is gebleken dat het nog lastig is om van de aanbiedingen van een betreffende week ook een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te toveren. Dat heeft natuurlijk ook met inspiratie te maken, er zijn niet voor niets zoveel foodblogs op dit moment.

Francesca gaat_Koken met aanbiedingen_4

Ik raakte in gesprek met de heren achter de app en zij vroegen mij of ik ook een wekelijks recept voor ze wilde maken. Daar moest ik even goed over nadenken, want tja…koken uit de supermarkt? Die vraag heb ik snel weer naast me neergelegd, want ik realiseerde me dat ik niet zo hoog van de toren moest blazen. Mijn blog is gebouwd op echt eten, alles zo puur mogelijk. Maar niet iedereen kan dat betalen en dan zal een bepaalde groep ook niet snel op mijn blog kijken. En het is niet zo dat eten uit de supermarkt slecht voor je is, verre van. Je moet alleen weten wat je kiest. Als ik gezinnen daarmee kan helpen en een smakelijke en gezonde maaltijd voor tussen de 5 en 10 euro kan voorschotelen dan vind ik dat eigenlijk heel erg tof. Dus, Francesca gaat koken met aanbiedingen!

Francesca gaat_Koken met aanbiedingen_3

Daar gaan we niet lang mee wachten, want morgen komt mijn eerste budgetrecept online. In principe komt er iedere week op dinsdagochtend een nieuw recept online. Die kun je hier vinden, maar uiteraard ook in de app en op de website van Koken met Aanbiedingen.

Wat vinden jullie van dit initiatief? Ik ben heel benieuwd, laat het me vooral weten via een reactie onderaan deze blog!

De app ‘Koken met Aanbiedingen’ is te downloaden in zowel ‘Google Play’ als ‘App Store’.

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)