Gebakken wraps met banaan en Nutella

Ik zeg nu alvast sorry tegen iedereen die op zijn of haar lijn aan het letten is, want deze blog gaat daar niet bij helpen. Stop anders maar gewoon met lezen, klik weg en pak een rijstwafel. Of lees door en realiseer je dat dit een van de beste zondagontbijtjes …

Ik zeg nu alvast sorry tegen iedereen die op zijn of haar lijn aan het letten is, want deze blog gaat daar niet bij helpen. Stop anders maar gewoon met lezen, klik weg en pak een rijstwafel. Of lees door en realiseer je dat dit een van de beste zondagontbijtjes is die je ooit gaat krijgen. En daarvoor heb je alleen wraps, banaan en Nutella nodig. Graag gedaan.

Wat je nodig hebt voor 4 personen

– 4 tortilla wraps
– Nutella
– 4 bananen
– boter
– rietsuiker of ahornsiroop om te karameliseren

gebakken-wraps-met-banaan-en-nutella-2

Wat je gaat doen

Bereidingstijd: 10 minuten

Besmeer de tortilla wraps met een laagje Nutella en leg op iedere wrap een banaan. Rol ze daarna op.

Zet een koekenpan op het vuur en smelt hier een klontje boter in. Bak de wraps (eventueel in delen) rondom bruin aan op medium vuur. Strooi op het laatst wat suiker of schenk er een scheutje ahornisroop over. Laat dit even pruttelen (keer af en toe om) zodat de buitenkant karameliseert.

Haal de gebakken wraps uit de pan, snijd doormidden en serveer direct. De buitenkant van de wraps is nu heerlijk krokant, dit smaakt fantastisch in combinatie met de zachte banaan en gesmolten Nutella. Geniet!

Recept & fotografie: Francesca

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)