Gelukkig nieuwjaar en tot over een maand!

Lieve allemaal! Met deze blog wil ik jullie heel veel moois toewensen voor 2020. Met liefde, gezondheid, nieuwe plannen, dromen of avonturen en heel veel lekker eten. Gisteren hebben wij het nieuwe jaar al ingeluid en samen met onze oudste een lijstje gemaakt met 3 goede voornemens en 3 dingen …

Lieve allemaal! Met deze blog wil ik jullie heel veel moois toewensen voor 2020. Met liefde, gezondheid, nieuwe plannen, dromen of avonturen en heel veel lekker eten. Gisteren hebben wij het nieuwe jaar al ingeluid en samen met onze oudste een lijstje gemaakt met 3 goede voornemens en 3 dingen waar we van dromen in 2020. En op 31 december 2020 gaan we dat evalueren, ik ben benieuwd!

Een van mijn goede voornemens is dat ik beter voor mezelf wil zorgen, en de balans tussen bloggen en privé is daar een groot onderdeel van. En een van mijn dromen is dat ik mijn nieuwe kookboek wil schrijven in 2020, maar ik leg mezelf geen vaste deadline op zodat het geen stressproject wordt.

Die twee dingen samen hebben ervoor gezorgd dat ik in januari een blogvakantie neem. En dat betekent dat ik in januari geen nieuwe blogs voor jullie ga maken en publiceren. De tijd die ik daarmee vrij maak ga ik allemaal besteden aan (onder andere) mijn nieuwe boek, wat een feest! Met zelfs een hele week Zeeland (in m’n eentje!) in het vooruitzicht waar ik al mijn creativiteit mag laten stromen zonder planningen of deadlines.

Jaren geleden had ik me misschien schuldig gevoeld als ik een maand (of zelfs een week) geen nieuwe recepten of andere content zou publiceren. Tegenwoordig heb ik dat gevoel gelukkig niet meer. Ik zie het als een groot cadeau aan mezelf dat ik ruimte voor mezelf maak om te groeien en te creëren. Waar jullie uiteindelijk ook weer blij van worden… want oh, wat een prachtig idee heb ik voor mijn nieuwe kookboek! Het wordt een écht Francesca boek met verhalen en recepten. Binnen een thema wat heel dicht bij mij staat. En verder verklap ik niets ;-).

Wat ik wel kan verklappen is dat er een nieuwe podcastserie gelanceerd gaat worden, eind februari. En die wordt te gek! In iedere aflevering kook ik een gerecht bij mensen thuis die een bijzonder verhaal hebben. De eerste 2 afleveringen zijn al opgenomen en ik kan niet wachten om de eerste aflevering aan jullie te laten luisteren. En er zijn nog een aantal mooie, nieuwe plannen en samenwerkingen. Maar daarover vertel ik allemaal meer na mijn blogvakantie.

De komende maand zullen er dus geen nieuwe blogs online komen. Wel publiceer ik kooktips van recepten op mijn social media kanalen. Genoeg lekkere recepten in het archief, dacht ik zo ;-). En mijn verdere belevenissen in het leven kun je vooral volgen op Instagram. Maar ik zal af en toe ook eens een update op Facebook plaatsen.

Maak er een mooie maand van, dat ga ik ook doen! En tot woensdag 29 januari! Dan zal het eerste recept van het nieuwe jaar weer worden gepubliceerd.

Liefs, Francesca

Fotografie: Wendy van Bree Fotografie

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)