Gezocht! Wie wordt mijn nieuwe stagiaire?

Het is zover, Francesca Kookt groeit volledig uit de kluiten. Dat is echt heel gaaf, maar betekent ook dat ik dringend hulp nodig heb! Van een stagiaire die net als ik droomt van eten. Heb jij altijd al voor een foodblog willen schrijven dan ben ik op zoek naar jou. …

Het is zover, Francesca Kookt groeit volledig uit de kluiten. Dat is echt heel gaaf, maar betekent ook dat ik dringend hulp nodig heb! Van een stagiaire die net als ik droomt van eten. Heb jij altijd al voor een foodblog willen schrijven dan ben ik op zoek naar jou.

Ik hoop wel dat je wat werk aankunt, want aan mijn bureau wordt niet stilgezeten. De plannen voor 2016 zijn groots en daar heb ik een kanjer bij nodig om dat allemaal waar te maken. Het is daarom meer dan een functionele stageplek, ik ben op zoek naar een sprankeling waardoor jij je onderscheidt van de rest.

Waar ben ik naar op zoek

Iemand die houdt van eten, maar die er ook over kan schrijven.
Die zich niet laat leiden door marketingewauwel, maar door eigen verstand en inspiratie uit het echte leven.
Daar blogs over wil schrijven en niet bang is voor mijn opbouwende kritiek gedurende dat proces.

Iemand die wil weten hoe je nou precies een  blog runt en alle social media kanalen die daarbij horen.
Die snapt welke persberichten en mails belangrijk zijn en welke niet.
Een vrije denker die zich niet laat leiden door hypes, maar unieke haakjes bedenkt waardoor we bijzondere content kunnen maken.

Iemand die leuk is en zelfspot heeft.
Die geen moeite heeft met hard werken, open is en de grenzen durft op te zoeken.
En er geen enkel probleem mee heeft dat het bureau de hele dag vol staat met – veelal calorierijk – eten.

francesca-kookt-stagiaire-gezocht-1

Dan nu concreet

– Iemand die minimaal 3 dagen per week beschikbaar is
– Bij voorkeur vanaf januari en voor een periode van circa 6 maanden
– Werk- en denkniveau minimaal HBO
– Je volgt (of hebt gevolgd) een opleiding communicatie, media of journalistiek. Maar als jij een andere opleiding of achtergrond hebt waardoor je denkt dat je perfect bent voor in mijn team dan laat ik me graag overtuigen
– Affiniteit met koken en eten is een vereiste
– Dat geldt ook voor foutloos Nederlands in schrift
– En uiteraard weet je exact hoe de digitale en social media wereld werkt
– Kennis van fotograferen en filmen is een grote pre
– En affiniteit met kinderen en eten is ook niet onhandig

Dit ga je doen

– Zelfstandig schrijven van recepten en artikelen
– Meedenken over de redactionele kalender
– Meedenken over nieuwe thema’s en invulling daaraan geven
– Inplannen en beheren van de social media kanalen
– Het uitproberen van nieuwe producten en daar je mening over schrijven
– Het bezoeken van persevents die relevant zijn
– Afhankelijk van wanneer je begint: assisteren tijdens de laatste fotoshoots van mijn boek
– En meewerken aan een aantal geheime projecten waar ik nu nog niets over vertel

Wat mag je van mij verwachten

– Een werkplek bij Francesca Kookt in Zoetermeer
– Werktijden die flexibel in te vullen zijn
– Structurele begeleiding tijdens de stageperiode waarbij ik je ook nog het een en ander kan leren over het communicatievak. Ik heb niet voor niets 15 jaar in de reclamebranche gewerkt
– Een passende maandelijkse vergoeding

Zo, ben je nog steeds niet afgehaakt na het het lezen en denk je dat jij de perfecte kandidaat bent? Stuur me dan een mail met je CV, motivatie en tik daar eens een stukje bij. Over een food onderwerp wat jou aanspreekt. Daar mag je zelfs een foto bij maken, dat maakt het hele verhaal wel compleet. Mailen kan naar info@francescakookt.nl. Ik ben benieuwd!

Foto’s: Wendy van Bree Fotografie

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)