Hallo kerstvakantie!

Nou dachten jullie gisteren op Twitter wellicht dat ik een grapje maakte, maar niets is minder waar. Ik heb kerstvakantie! Nou ja, vakantie… Jullie laatste kookvragen zijn zojuist beantwoord en nu ga ik eerst een paar dagen genieten met de liefdes van mijn leven, familie en vrienden. Daarna duik ik …

Nou dachten jullie gisteren op Twitter wellicht dat ik een grapje maakte, maar niets is minder waar.

Schermafbeelding 2015-12-24 om 08.18.46

Ik heb kerstvakantie! Nou ja, vakantie… Jullie laatste kookvragen zijn zojuist beantwoord en nu ga ik eerst een paar dagen genieten met de liefdes van mijn leven, familie en vrienden. Daarna duik ik vol in mijn boek. Het moet af. Correctie, ik heb zin om het af te maken! En dat lukt niet als ik steeds nieuwe dingen voor de blog aan het maken ben. Hoe leuk ik dat ook vind. Ik vergeet soms dat er maar 24 uur in een dag zitten en dat ik een dagje ouder word (boehoe). Vroeger kon ik moeiteloos avonden en soms ook nachten door. Dat is niet meer zo, laat ik de handdoek bij deze maar in de ring gooien. Na een weergaloos mooi jaar ga ik focussen. In eerste instantie op mijn eigen energie en als ik daar weer genoeg van in huis heb volgt de rest vanzelf.

De rest van december doe ik waar ik zin in heb. Er volgen nog wel een paar blogjes die al klaar waren. Zoals met de allerlekkerste oliebollen van Nederland. En die zijn niet van mij dus dan mag ik dat zeggen. En ik heb ook nog een jaaroverzicht in de planning staan. Na een avond vol champagne en oliebollen is het dan alweer januari. De maand waarin mijn boekmanuscript gefinaliseerd wordt. Ook dan ben ik nog wat afwezig. Ik verwacht dat ik die maand zo’n 3 tot 4 blogs in de week voor jullie ga maken. Niet meer, want die focus. Voordat je het weet is het 1 februari en dan begint Dominique, mijn nieuwe stagiaire. Yay, hallo Dominique! Ik ben razend blij, vooral door haar enthousiasme. Samen gaan we knallen. Op de nieuwe site die eraan komt, de boeklancering en nog veel meer toffe dingen in 2016. En ik help haar ook nog ‘even’ met haar afstudeerscriptie, laten we dat vooral niet vergeten.

Ik ben dankbaar voor alles wat ik het afgelopen jaar heb mogen meemaken. Dat ga ik volgende week uitgebreid in beeld brengen. Met als klap op de vuurpijl die 100.000 bezoekers die afgelopen week in een paar dagen mijn blog hebben verslonden op zoek naar kerstrecepten. Wat een waardering, ik ben er trots op! Ik wil jullie bedanken voor het enthousiasme van afgelopen jaar. Het geeft mij energie om door te gaan en om steeds weer nieuwe en verrassende recepten voor jullie te bedenken. Ik vind het te gek.

Geniet van de feestdagen en van elkaar. Geef je liefdes een extra knuffel en wees dankbaar voor alles wat we hebben en mogen eten. En als het lukt, geef ook die ene onbekende die het wat minder goed heeft een beetje aandacht.

Zo, mijn kerstvakantie is nu echt ‘aan’. Ik duik gelijk de keuken in (voor mezelf deze keer), liefs en Merry Christmas!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer