#HelpDeHoreca: Restaurant afhaal tips per provincie

Nu we in de tweede, tijdelijke, lockdown zijn terechtgekomen in Nederland en de horeca ook voor de tweede keer de deur heeft moeten sluiten, zocht ik een manier hoe ik restaurants, bistro’s en cafés kon helpen. Ik begon met het delen van mijn restaurant afhaal tips op Instagram. Eerst in Zoetermeer, mijn hometown, daarna in de buurt en vervolgens stapte ik maar over op lijstjes per provincie. Niet in de laatste plaats omdat ik ook zoveel geweldige tips van al mijn volgers kreeg!

Maar dat liep dus een beetje uit de hand, wat helemaal oké is, en ik zocht een manier om ze goed op een rijtje te zetten. Mijn blog is daar natuurlijk de aangewezen plek voor en daarom heb ik dit artikel gemaakt waar ik in 12 dagen tijd zoveel mogelijk restaurant afhaal tips per provincie voor jullie ga verzamelen. De eerste provincie die nu aan de buurt komt is Zuid-Holland en morgen staat Zeeland centraal. Zo komt er iedere dag (want het is best veel werk, dus ik moet het werk een beetje spreiden) een provincie bij, totdat ik een lijst heb voor heel Nederland. Die daarna nog lang niet compleet is natuurlijk, want er zal vast nog veel meer aanbod zijn. Maar neem van me aan dat ik ieder restaurant wat op deze lijst al eens heb bezocht, ken, of heb ‘gecontroleerd’ zodat ik met redelijke zekerheid kan aangeven dat als je bestelt voor thuis, je ook ontzettend lekker eten krijgt waardoor je de restaurantbeleving (enigszins) thuis kunt ervaren. Ben je van mening dat een restaurant toch echt niet mag ontbreken op deze lijst, dan kun je me een bericht sturen via social media (Facebook of Instagram) of via de contact pagina.

Ik hoop met heel mijn hart dat ik dit artikel medio november weer offline kan halen, omdat de horeca dan weer de deuren mag openen. Tot die tijd is dit mijn manier om de horeca te helpen en ik hoop dat jullie hard met me mee gaan doen. Bestel bij ze (rechtstreeks graag en niet via bestelsites die enorme commissies opstrijken), geniet er voorlopig even thuis van en help daarmee de horeca zodat we straks weer bij ze aan tafel mogen plaatsnemen. Tot zover, hier komen al mijn restaurant afhaal tips.

Zuid Holland – Kijk hier voor de volledige lijst

Zeeland – Kijk hier voor de volledige lijst

Noord-Brabant – Kijk hier voor de volledige lijst

Limburg – Kijk hier voor de volledige lijst

Gelderland (komt 21-10 online)

Utrecht (komt 22-10 online)

Noord-Holland (komt 23-10 online)

Flevoland (komt 24-10 online)

Overijssel (komt 25-10 online)

Drenthe (komt 26-10 online)

Friesland (komt 27-10 online)

Groningen (komt 28-10 online)