#HelpDeHoreca: Restaurant afhaal tips per provincie

Toen de tweede lockdown in Nederland werd aangekondigd en de horeca ook voor de tweede keer de deur moest sluiten, zocht ik een manier hoe ik restaurants, bistro’s en cafés kon helpen. Ik begon met het delen van mijn restaurant afhaal tips op Instagram. Eerst in Zoetermeer, mijn hometown, daarna in de buurt en vervolgens stapte ik maar over op lijstjes per provincie. Niet in de laatste plaats omdat ik ook zoveel geweldige tips van al mijn volgers kreeg!

Maar dat liep dus een beetje uit de hand, wat helemaal oké is, en ik zocht een manier om ze goed op een rijtje te zetten. Mijn blog is daar natuurlijk de aangewezen plek voor en daarom heb ik dit artikel gemaakt waar ik zoveel mogelijk restaurant afhaal tips per provincie voor jullie heb verzameld. Alle provincies zijn online gekomen, waardoor ik nu een lijst heb voor heel Nederland. Die nog lang niet compleet is natuurlijk, want er zal vast nog veel meer aanbod zijn. Maar neem van me aan dat ik ieder restaurant wat op deze lijst al eens heb bezocht, ken, of heb ‘gecontroleerd’ zodat ik met redelijke zekerheid kan aangeven dat als je bestelt voor thuis, je ook ontzettend lekker eten krijgt waardoor je de restaurantbeleving (enigszins) thuis kunt ervaren. Ben je van mening dat een restaurant toch echt niet mag ontbreken op deze lijst, dan kun je me een bericht sturen via social media (Facebook of Instagram) of via de contact pagina.

help de horeca mijn restaurant afhaal tips banner 1 scaled 1

Ik hoop met heel mijn hart dat ik dit artikel snel weer offline kan halen, maar tot op heden is het nog steeds onzeker. Tot de horeca weer de deuren mag openen is dit mijn manier om alle ondernemers te helpen en ik hoop dat jullie met me mee gaan doen, ook in het nieuwe jaar. Bestel bij ze (rechtstreeks graag en niet via bestelsites die enorme commissies opstrijken), geniet er voorlopig even thuis van en help daarmee de horeca zodat we straks weer bij ze aan tafel mogen plaatsnemen. Tot zover, hier komen mijn restaurant afhaal tips.

Zuid Holland – Kijk hier voor de volledige lijst

Zeeland – Kijk hier voor de volledige lijst

Noord-Brabant – Kijk hier voor de volledige lijst

Limburg – Kijk hier voor de volledige lijst

Gelderland – Kijk hier voor de volledige lijst

Utrecht – Kijk hier voor de volledige lijst

Noord-Holland – Kijk hier voor de volledige lijst

Flevoland – Kijk hier voor de volledige lijst

Overijssel – Kijk hier voor de volledige lijst

Drenthe – Kijk hier voor de volledige lijst

Friesland – Kijk hier voor de volledige lijst

Groningen – Kijk hier voor de volledige lijst

Fotografie: Wendy van Bree Fotografie

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)