In september bepalen jullie de inhoud!

Ik vind het ontzettend leuk om jullie iedere dag te voorzien van food inspiratie. Gelukkig heb ik inspiratie te over, waardoor ik kan blijven schrijven over verschillende food onderwerpen. Maar ik geniet ook van de inspiratie die ik van jullie krijg! En daarom heb ik iets leuks bedacht. In september …

Ik vind het ontzettend leuk om jullie iedere dag te voorzien van food inspiratie. Gelukkig heb ik inspiratie te over, waardoor ik kan blijven schrijven over verschillende food onderwerpen. Maar ik geniet ook van de inspiratie die ik van jullie krijg! En daarom heb ik iets leuks bedacht. In september mogen jullie mede de inhoud van mijn blog bepalen!

In charge

Hoe werkt dat

– Stuur mij voor 11 augustus een onderwerp waarover je graag wilt dat ik een keer schrijf.
– Dit mag een recept zijn, een restaurant, kookwinkel, kinderonderwerp of ander foodgerelateerd onderwerp.
– Ik kies hier 8 onderwerpen uit waarover ik ga schrijven in september in de rubriek ‘You’re in food charge’.
– De inleiding voor ieder onderwerp wordt door jullie zelf geschreven. Geef aan waarom je voor dit onderwerp hebt gekozen. Dus de winnende suggesties worden mede gastredacteur!
– En…het beste onderwerp wordt beloond! Aan het einde van de maand mag iedereen stemmen op het meest inspirerende gastonderwerp. De winnaar krijgt een foodie verwenpakket, door mij persoonlijk samengesteld.

Kom maar op met jullie onderwerpen!

Ik ben reuze benieuwd naar de onderwerpen die jullie aandragen. Stuur ze in via een reactie op deze blog, via Facebook of Twitter. Ik wacht in spanning 🙂

You're in food charge

Bron hoofdafbeelding

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)