In september bepalen jullie de inhoud!

Ik vind het ontzettend leuk om jullie iedere dag te voorzien van food inspiratie. Gelukkig heb ik inspiratie te over, waardoor ik kan blijven schrijven over verschillende food onderwerpen. Maar ik geniet ook van de inspiratie die ik van jullie krijg! En daarom heb ik iets leuks bedacht. In september mogen jullie mede de inhoud van mijn blog bepalen!

In charge

Hoe werkt dat

– Stuur mij voor 11 augustus een onderwerp waarover je graag wilt dat ik een keer schrijf.
– Dit mag een recept zijn, een restaurant, kookwinkel, kinderonderwerp of ander foodgerelateerd onderwerp.
– Ik kies hier 8 onderwerpen uit waarover ik ga schrijven in september in de rubriek ‘You’re in food charge’.
– De inleiding voor ieder onderwerp wordt door jullie zelf geschreven. Geef aan waarom je voor dit onderwerp hebt gekozen. Dus de winnende suggesties worden mede gastredacteur!
– En…het beste onderwerp wordt beloond! Aan het einde van de maand mag iedereen stemmen op het meest inspirerende gastonderwerp. De winnaar krijgt een foodie verwenpakket, door mij persoonlijk samengesteld.

Kom maar op met jullie onderwerpen!

Ik ben reuze benieuwd naar de onderwerpen die jullie aandragen. Stuur ze in via een reactie op deze blog, via Facebook of Twitter. Ik wacht in spanning 🙂

You're in food charge

Bron hoofdafbeelding

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Reacties over “In september bepalen jullie de inhoud!”

 1. Ik zou graag een high tea willen maken. Allemaal lekkere kleine hapjes die kunnen voor als je op dieet bent.

  1. Hi Rochella,
   Ik heb helaas je onderwerp niet uitgekozen voor de september rubriek. Ontzettend leuk zo’n high tea, maar ik ben niet zo’n groot bakwonder dat ik al die kleine schattige hapjes kan bedenken en maken 😉

 2. Ik zou graag zelf gezonde snoepjes willen maken met vers fruit, maar heb geen idee hoe! Zou erg handig zijn voor kinderen die veel van snoepen houden en tegelijkertijd hun dagelijkse portie fruit op deze manier binnen krijgen.

  1. Hi Shivana,

   Ik heb je onderwerp helaas niet uitgekozen voor de september rubriek, maar ik heb het wel op mijn lijstje gezet om iets mee te gaan doen in de toekomst!

 3. Wij zij gek op nature’s addict fruitstukjes. Nu moet je zelf ook fruitteler kunnen maken, hoe doe je dat op ee makkelijke manier? Dan kun je seizoensfruit lekker verwerken in een snoepachtige lekkernij.

  1. Hi Leone,
   Jouw onderwerp leek heel erg op het onderwerp van Shivana boven je 🙂 Oftewel, staat op mijn lijstje om later iets mee te doen. Maar helaas niet in de september rubriek.

Reacties zijn gesloten.