Sinds ik zelf moeder ben, weet ik hoe groot de liefde is van moeders voor hun kinderen en dat eigenlijk niks te gek is als het om je kinderen gaat. Prachtig natuurlijk, zo’n onvoorwaardelijke liefde en des te meer reden om op Moederdag je eigen moeder eens goed te verwennen. Dit koekhart voor Moederdag met frambozencrème gaat zeker in de smaak vallen! Het is niet alleen heel erg lekker, maar ziet er ook fantastisch uit! Je kunt het koekhart rijkelijk versieren met allerlei heerlijke toppings of zelfs eetbare bloemen gebruiken. Het koekhart zelf kun je prima 1 of 2 dagen van tevoren maken en op de dag zelf pas de vulling erop spuiten, zo kun je het ook goed voorbereiden.

Zojuist dit recept gemaakt, en het resultaat is verbluffend! Fijn ook dat het recept zo duidelijk is geschreven, dat werkt fijn. Ik denk dat ik morgen een hele blije moeder heb!
Wat fijn om te horen Pascalle! Fijne moederdag morgen. groetjes Debbie