Mijn gouden regels

Op mijn blog gelden een paar gouden regels. Waar ik in ieder geval naar leef. Ik verwacht niet dat jij dat ook gaat doen, maar dan weet je in ieder geval wel waar ik vandaan kom. Ik ben niet op dieet, maar ik ben op een andere manier gaan leven. …

Op mijn blog gelden een paar gouden regels. Waar ik in ieder geval naar leef. Ik verwacht niet dat jij dat ook gaat doen, maar dan weet je in ieder geval wel waar ik vandaan kom.

Ik ben niet op dieet, maar ik ben op een andere manier gaan leven.

Ik tel geen calorieën, koolhydraten of vetten. Ik gebruik wel mijn gezonde verstand, want het is logisch dat zwarte koffie beter is dan cappuccino met suiker, magere vruchtenyoghurt beter dan chocolademousse en gegrilde groenten beter zijn dan roti. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik ben geen voedingsexpert. Maar ik hou wel van eerlijk, goed en liefdevol bereid eten.

Ik ben geen kok. Ik heb er nooit voor geleerd (nergens voor eigenlijk), maar ik vind het leuk en ik doe het vaak. Volgens mij noemen ze dat een Foodie. En zo voel ik me graag.

Ik kan heel goed spijbelen, want daar word ik vrolijk van. Glaasje wijn tijdens een borrel, echte Surinaamse nasi, een stukje cheesecake van de Bakkerswinkel. Als je dat voor mijn neus zet dan drink of eet ik het gewoon op. Anders word ik namelijk heel ongezellig en daar wordt niemand beter van.

Ik bedenk heus niet al mijn recepten zelf. Heerlijk om mijn inspiratie van internet, 24kitchen, Delicious, La Cucina Italiana, Pinterest, internationale foodblogs of uit een van mijn vele kookboeken te halen. De basis ligt er dan, waar ik vervolgens mijn eigen twist aan geef.

Ik blijf variëren.  Want van iedere dag sla met biefstuk eten wordt niemand gelukkig. En daarnaast, dat is ook niet goed voor je.

Niets wat ik schrijf is heilig. Laat het me vooral weten als je vindt dat iets niet klopt, dan zal ik er eens goed over nadenken of ik het aanpas.

Nou, dat was wel weer genoeg. Volgens mij is het tijd om te gaan eten!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer