Vandaag deel ik weer een nieuw vegetarisch recept uit de Eetkalender 2020 met jullie. Misschien wel mijn favoriete nieuwe recept door de combinatie van gemak en smaak. Effectief sta je nog geen 10 minuten in de keuken om deze naanpizza met broccoli, kikkererwten en hummus te bereiden en de oven doet de rest van het werk. En de smaak is echt waanzinnig lekker! Kruidige naans met knapperige broccoli, geroosterde kikkererwten en romige hummus. Echt een topgerecht voor doordeweeks, mijn jongens zijn er ook dol op.
Voor het roosteren van de broccoli en kikkererwten gebruikte ik curry madras specerijen. Maar je kunt ook kerrie of garam masala gebruiken. Lekker variëren, kan prima!

Pre-sale Eetkalender 2020!
Wil je in 2020 iedere week genieten van dit soort recepten? Bestel dan de Eetkalender 2020 tijdens de pre-sale in mijn shop! Nu voor € 20,95 zonder verzendkosten en dan heb je ‘m begin oktober al in huis.
In de Eetkalender vind je 53 gebalanceerde weekmenu’s, meer dan 250 recepten (ook voor het weekend), duidelijke receptbeschrijvingen, handige QR-codes waarmee je de boodschappenlijstjes kunt downloaden in de notities van je telefoon, vaste Kliekjesdag met recepttips, seizoenskalenders en tips om minder voedsel te verspillen. En natuurlijk iedere week een familieplanner waarop de afspraken van alle gezinsleden genoteerd kunnen worden. Kijk hier voor een sneak peek en meer informatie.
Dat ga ik maken. Ik probeer minder vlees te eten en vind kikkererwten erg lekker. Helaas heb ik onlangs gelezen dat kant en klare hummus vaak niet erg lijkt op de originele. Kun jij me een goede hummus aanraden. Zelf maken is erg lekker maar veel werk