Nieuw: de Eetkalender 2016 van Francesca Kookt

Na 52 edities van het online weekmenu hier op de site vond ik het tijd worden voor iets tofs. Om te vieren dat zoveel mensen wekelijks genieten van mijn recepten en zo steeds weer gevarieerd eten doordeweeks met het hele gezin.

Op een mooie maandagmiddag zat ik met mijn lieve vriendin Wendy van Deedylicious, tevens co-blogger en foodfotografe voor mijn boek, in de tuin en toen was het idee geboren. We wilden een echte eetkalender maken! Een handige weekplanner voor het hele gezin, gecombineerd met gerecht suggesties voor doordeweeks. Met op de achterzijde de recepten en een handig boodschappenlijstje.

Met trots presenteren wij…

Dan kun je vervolgens heel lang gaan nadenken erover, maar dat hebben we niet gedaan. We zijn aan de slag gegaan en tadaa…hier is de Eetkalender 2016 van Francesca Kookt. Bestel ‘m gelijk via deze pagina!

francesca-kookt-eetkalender-2016-1

Een echte kalender die je kunt ophangen in de keuken, op het toilet of boven je bed. Waarin je alle afspraken voor de week kunt noteren en met iedere week een gevarieerd weekmenu. Inclusief recepten, boodschappenlijstje en persoonlijke tips. En dat ziet er dan bijvoorbeeld zo uit voor de 3e week van januari.

francesca-kookt-eetkalender-2016-2 francesca-kookt-eetkalender-2016-3

We voegen er nog iets extra’s aan toe, want voor iedere maand komt er ook een informatieblad over producten die de komende maand in het seizoen zijn. Denk aan groenten, fruit en vis. Zo heb je altijd een handig spiekbriefje bij de hand om de juiste keuzes te maken.

Die kalender hebben we met z’n tweeën gemaakt

Het gave hieraan vind ik dat de hele kalender ‘gewoon’ door ons tweeën is gemaakt. Geen ontwerpbureau, adverteerders of anderszins. Ik heb de content gemaakt en recepten (her)schreven. Wendy verzorgde de nieuwe fotografie en hele vormgeving. Het drukwerk hebben we samen begeleid en op maandag 30 november is de eerste, gigantische stapel bestellingen op de post gegaan!

francesca-kookt-eetkalender-2016-4

Bestel ‘m nu als cadeautje voor de feestdagen!

Via deze bestelpagina kun je de kalender bestellen voor  € 19,95 per stuk (excl. verzendkosten). Voor een kleine meerprijs kun je ‘m ook nog laten inpakken als cadeautje. Na ontvangst van de betaling via iDeal verzenden we het pakketje met de Eetkalender(s) binnen 48 uur op werkdagen.

Nou, wat vinden jullie ervan? Willen jullie ‘m volgend jaar in huis hebben hangen? We zijn zo benieuwd naar jullie reacties!

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Tags:

Reacties over “Nieuw: de Eetkalender 2016 van Francesca Kookt”

 1. top! ook super leuk om cadeau te doen aan mijn vriendinnen voor de verjaardag.
  succes:)

 2. Dag Francesca,

  Ik woon in België. Kan ik de kalender ook bestellen via de link om te bestellen? Of doen jullie geen verzendingen naar het buitenland?

  Groetjes,
  Ann valerie

  1. Hi Ann Valerie, ik heb je hier net ook een mailtje over gestuurd. Via de bestellink is helaas niet mogelijk, maar we kunnen het wel per mail regelen!

 3. Hallo Francesca, ik heb dit weekend al de eetkalender besteld maar ik zou zo graag weten of het op tijd binnen gaat zijn. Het is een cadeautje voor mijn beste vriendin en zij is aanstaande vrijdag (20 november ) jarig en we willen dit heel graag geven. Ik wil alleen liever niet al mijn gegevens op dit publieke gedeelte zetten, kan je mij mailen op bovenstaand mailadres?

  Hartelijk dank!

  Vriendelijke groet, Silje Harthoorn

 4. Onze dochter komt halverwege december weer terug van een backpack reis door azie (thailand, maleisie, indonesie, de filipijnen) .Ze heeft van alles daar meegemaakt en gezien, zelfs mieren trof ze aan in het eten wist eigenlijk niet of het al of niet de bedoeling was, heeft erom heen gegeten uit beleefdheid.Ze heeft natuurlijk ons eten van Holland erg gemist. Zou het fantastisch vinden om haar hiermee te verrassen.

 5. Wat tof! Vorig jaar stad en land afgezocht naar een dergelijke kalender (geen scheurkalender). Niet te doen! Deze ziet er waanzinnig uit.

 6. Yes ik heb hem ontvangen..wow!
  Mooi groot.
  jullie mogen supertrots zijn op het resultaat een kookboek en kalender heel leuk bedacht.
  Iedereen die nog twijfelt bestellen…!

 7. Heb je er echt voor iedere dag een ander recept in staan, of komen sommige recepten meermaals terug?

 8. Gisteren besteld en vandaag al onder de kerstboom. Bedankt voor de supersnelle levering. Ik ben helemaal blij met mijn kalender, ik ga hem zeker aanbevelen bij mijn cliënten in mijn praktijk als gewichtsconsulent. Veel van mijn cliënten hebben moeite met variëren dus dan is jouw kalender een goed hulpmiddel. Fijne dagen.

Reacties zijn gesloten.