Privacyverklaring Francesca Kookt

Juni 2018

Natuurlijk vinden we je privacy belangrijk! Daarom verwerken we alleen gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Uitvoeringswet daarvan en natuurlijk nog de Telecommunicatiewet. Lees hieronder hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Over ons

www.francescakookt.nl wordt beheerd door Francesca Kookt.

Onze gegevens zijn:
Francesca Kookt
Scheveningsebos 34 (postadres)
2716 HV Zoetermeer
KvK: 57525897

Contact kun je opnemen via ons contactformulier op de website: https://www.francescakookt.nl/over-francesca-kookt/contact/

Welke gegevens verzamelen we?

Wij verzamelen enkel de persoonsgegevens die je zelf aan ons verstrekt hebt of persoonsgegevens waarvoor jij toestemming hebt gegeven aan ons om die gegevens te verzamelen. Dit kunnen de volgende persoonsgegevens zijn:

  • Naam;
  • E-mailadres;
  • Je (persoonlijke) website;
  • Adres, postcode en woonplaats;
  • Telefoonnummer;
  • Je betalingsgegevens.

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de doeleinden waarvoor jij het aan ons verstrekt, waaronder:

  • Het versturen van onze nieuwsbrief;
  • Je deelname aan winacties;
  • Het plaatsen van je reactie;
  • Het mogelijk maken om, op onze website, producten te bestellen.
  • Om de betaling van bestelde producten mogelijk te maken en te valideren.
  • Om de bestelde producten te leveren.
  • Om contact met je op te kunnen nemen, onder andere met betrekking tot een bestelling.

Grondslag en bewaartermijnen

In het geval van een bestelling is er sprake van een overeenkomst waarvoor je gegevens nodig hebben. We hebben de wettelijke verplichting om bestellingen en facturen 7 volledige boekjaren te bewaren.

Op onze nieuwsbrief blijf je ingeschreven, totdat jij je uitschrijft. In ons gerechtvaardigd belang laten we reacties in principe altijd online staan, tot uiteraard het artikel verdwijnt of de website ophoudt te bestaan.

Als je meedoet met een winactie bewaren we je gegevens drie jaar, zodat we kunnen zien hoe vaak je meedoet en we daar eventueel ons beleid op kunnen aanpassen.

Neem je op een andere manier contact met ons op, bijvoorbeeld via het contactformulier, dan bewaren we je gegevens vijf jaar, zodat we de communicatie weer terug kunnen vinden als dat nodig is.

Met wie delen we je persoonsgegevens?

Gegevens worden opgeslagen op servers in Nederland en we delen het met onze boekhouder en verzender van de pakketten. Uiteraard hebben we hiermee verwerkersovereenkomsten gesloten.

In het geval van een winactie kan het zijn dat de gegevens van de winnaar ook worden doorgegeven. Dat zal bij de winactie vermeld worden.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Francesca Kookt. Het kan zijn dat deze externe websites ook gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Deze cookies helpen ons de prestaties van de website te verbeteren, waardoor we jou als gebruiker een betere ervaring kunnen bieden.

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Analytische Cookies

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten met Google. Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier [http://www.google.com/intl/nl_nl/analytics/privacyoverview.html] vinden.

Advertentie Cookies

Op de website van Francesca Kookt worden advertenties van derden getoond. Deze derden kunnen ook gegevens, door middel van third party cookies, over jou verzamelen. Graag verwijzen wij je naar de privacyverklaring van deze derden.

Voor advertenties die door Google geplaatst worden, plaatst Google cookies om op basis van jouw internetgedrag een bepaalde advertentie te tonen. Voor meer informatie en het beheer van deze DoubleClick cookies, kun je het privacybeleid van Google [http://www.google.nl/policies/technologies/ads/] raadplegen.

Social Media Buttons

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. De verschillende social media kanalen gebruiken code, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen.

Om bijvoorbeeld onze artikelen te kunnen bewaren of te kunnen delen maken we ook gebruik van de widget Add to Any. Voor deze functionaliteit worden ook cookies geplaatst. Meer weten over wat ze ermee doen? Lees dan de privacyverklaring van Add to Any: https://www.addtoany.com/privacy

Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Je rechten

Je hebt altijd het recht je toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij deze gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van je toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van je toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in je persoonsgegevens en het recht om je persoonsgegevens te rectificeren.  Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om je gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van je persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je een recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van je gegevens. Ook hiervoor kun je ons een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt dit verzoek per e-mail aan ons doen op info@francescakookt.nl.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Smakelijk delen en printen