Francesca ontdekt – Ristorante Jammo Ja in Beesd

Soms kom je kleine pareltjes tegen op plekken waar je ze niet verwacht. Zo ontdekten we afgelopen zondag tijdens de Moederdag lunch het Italiaanse Ristorante Jammo Ja in Beesd. Samen met the Mr, kindje, oma en goede vriend hebben we ons laten onderdompelen in de echte Napolitaanse keuken. Alleen al …

Soms kom je kleine pareltjes tegen op plekken waar je ze niet verwacht. Zo ontdekten we afgelopen zondag tijdens de Moederdag lunch het Italiaanse Ristorante Jammo Ja in Beesd. Samen met the Mr, kindje, oma en goede vriend hebben we ons laten onderdompelen in de echte Napolitaanse keuken.

Alleen al de locatie is een feest. De Voorstraat in Beesd is een prachtige straat met hoge bomen aan weerszijden waar trots in het midden het kleine witte pandje van Jammo Ja staat. Onder de luifels staan een aantal terras tafeltjes waar we genoten van een prosecco met tomaten bruschetta’s. In de zon, kan het nog beter?

Jammo Ja_Beesd_2

Er werd voorgesteld om te starten met de antipasto. En wie zijn wij om daar nee tegen te zeggen. Het ene bordje na het andere werd op tafel getoverd. Van gevulde pasta’s, vitello tonato, gevulde courgette met ricotta, gehaktballetjes, gamba’s tot gevulde aubergine. De ene hap nog lekkerder dan de andere.

Jammo Ja_Beesd_3

Voor het hoofdgerecht bestelde ik de filetto alla griglia. Een perfect stukje vlees van de grill, met wat knoflook, kruiden en aardappeltjes uit de oven. Mijn tafelgenoten genoten zichtbaar van de kabeljauw uit de oven.

De simpele kaart is van voor tot achter smaakvol. En door het aanbod klein te houden, kunnen ze de hoge kwaliteit garanderen. We eindigen de lunch met een hemelse homemade tiramisu.

Jammo Ja is het waard om voor om te rijden. En dat zijn meer mensen met me eens, anders hadden ze nooit een score van 9,2 gehaald op Iens.

Jammo Ja
Voorstraat 60a
4153 AM Beesd
0345-680110
website
facebook

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)