Review kaasshop De Lekkerste Kaas

Voor alle kaasliefhebbers onder jullie heb ik nu toch zo’n geweldig adresje! Een paar weken geleden werd ik gevraagd om de online kaasshop De Lekkerste Kaas te reviewen. En dat is voor mij absoluut geen straf. Nou is het misschien wat onlogisch om online kaas te kopen. Want het is …

Voor alle kaasliefhebbers onder jullie heb ik nu toch zo’n geweldig adresje! Een paar weken geleden werd ik gevraagd om de online kaasshop De Lekkerste Kaas te reviewen. En dat is voor mij absoluut geen straf.

Nou is het misschien wat onlogisch om online kaas te kopen. Want het is zo fijn om in een kaaswinkel rond te lopen, stukjes kaas te proeven en op basis daarvan je favoriete kaassoorten te kopen. Maar na mijn bezoek aan de online kaasshop ben ik daarvan teruggekomen. Ik heb genoten van het ‘winkelen’ in hun webshop.

Website delekkerstekaas.nl

Online kaasshoppen bij De Lekkerste Kaas

Bij De Lekkerste Kaas kun je kazen uit Frankrijk, Engeland, Italië, Duitsland, België, Spanje, Zweden, Noorwegen, Zwitserland en vanzelfsprekend uit Nederland bestellen. Het assortiment bestaat uit 300 soorten. Regelmatig vullen ze het assortiment aan met bijzondere kazen. Kaas wordt op het allerlaatste moment afgesneden en behoudt daardoor zijn smaak en versheid.

Wat mij ontzettend aansprak was het flinke aanbod van kazen die ambachtelijk geproduceerd worden op boerderijen en pas na zorgvuldige rijping worden aangeboden. Ook hebben ze kazen die op basis van de traditionele manier en met behoud van kwaliteit en smaak fabrieksmatig wordt geproduceerd. En de beste kwaliteit camembert, brie en blauwaderkaas vind je er natuurlijk ook.

Boerenkaas ambachtelijk bereid

Via een overzichtelijk menu kies je je favoriete kazen uit en plaats je de gewenste hoeveelheid in je winkelwagen. Heb je een keer een feestje dan kun je ook kant en klare kaasplateaus bestellen. En kijk vooral ook eens bij het aanbod kaasgereedschap.

Bestellen en verzenden

Het bestellen en afrekenen gaat heel gemakkelijk via iDeal en vervolgens kun je je bestelling via bijvoorbeeld Post NL thuis laten afleveren of zelf ophalen bij een punt bij je in de buurt. Ik was natuurlijk heel benieuwd hoe de kaas verpakt zou worden. Want versproducten moeten ook wel echt vers worden afgeleverd. Nou, dat hebben ze goed onder controle. Mijn kazen waren verpakt in een tempex doos met koelelementen en kwam volledig gekoeld aan. En van te voren ontving ik een mailtje met het verwachte bezorgtijdstip. Perfect geregeld!

Verpakking

Francesca’s oordeel

Ik zeg het maar gelijk, ik was een echte bofkont. Want ik mocht aardig wat uitproberen van de aardige heren. Zo had ik een stukje Boerenkaas met truffel, Boeren Sleutelleidse pikant, Pecorino Romano, Tomme de Savoie, Comte, Hansi Gewurztraminer en een geweldige bol buffel mozzarella.

Review delekkerstekaas.nl_2

De kazen werden op mijn werk afgeleverd en ik heb mijn collega’s gelijk maar getrakteerd op een fijn kaasplankje aan het einde van de middag. En wat een feest was dat. We werden gelukkig van alle kazen en ik nog het meest van de Boerenkaas met truffel en de Comte. De dag erna hebben de collega’s van mijn Mr. er ook nog van gegeten en ook die werden net zo blij.

Review delekkerstekaas.nl_3

De Lekkerste Kaas heeft de grote online kaasshop test geweldig doorstaan. Ze leveren fantastische kwaliteit en smaak en hebben hun webshop qua bestelling, levering en after sales heel goed onder controle. Ik ben fan!

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)