Review online vlees bestellen bij Spoelder

Nu het zo’n prachtig mooi weer is, kan de BBQ bij ons niet vaak genoeg aangestoken worden. En bij een BBQ hoort goed vlees! En daarvoor heb ik een geweldig nieuw adresje voor jullie gevonden. Een paar weken geleden werd ik gevraagd om de nieuwe webshop van Slagerij Spoelder te …

Nu het zo’n prachtig mooi weer is, kan de BBQ bij ons niet vaak genoeg aangestoken worden. En bij een BBQ hoort goed vlees! En daarvoor heb ik een geweldig nieuw adresje voor jullie gevonden. Een paar weken geleden werd ik gevraagd om de nieuwe webshop van Slagerij Spoelder te reviewen. Spoelder is een ambachtelijke slagerij die sinds 1885 bestaat met winkels in Laren en Den Dolder.

Online vlees bestellen

Na hun jarenlange ervaring in het uitoefenen van ambachtelijk vakmanschap in de slagerij, heeft Spoelder nu ook de mogelijkheid om hun versassortiment rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, gevogelte, wild, barbecue en gourmet online te bestellen. Dit gebeurt zonder tussenkanalen, waardoor je de dagverse specialiteiten direct bij de bron bestelt.

Review online vlees bestellen bij Spoelder_website1

De slagers van Spoelder kunnen garanderen dat zij het meest kwalitatief hoogwaardig stukje vlees voor je op maat snijden. En ze staan achter de versheid van het product aangezien het vlees niet wordt ingevroren, maar direct wordt gevacümeerd en gekoeld verpakt in een speciale verpakking die er voor zorgt dat het product tot 48 uur op temperatuur blijft.

Hoe werkt dat in de praktijk?

Je gaat naar de webshop van Spoelder en daar selecteer je je gewenste stukje vlees via het overzichtelijke menu. Je kiest op basis van categorieën en binnen je selectie vind je meer informatie over het vlees.

Review online vlees bestellen bij Spoelder_website2

Als je bestelling is afgerond, kies je je betalingswijze en dan wordt het pakket naar je verzonden. Vanaf 60 euro zijn de verzendkosten gratis. Ik had zelf nog nooit vlees online besteld en ik was vooraf een beetje sceptisch over hoe het vlees zou worden verzonden. Want vers vlees en warmte gaan niet goed samen dus ik was benieuwd hoe de koeling geregeld zou zijn. Nou, na ontvangst van het pakket waren al mijn zorgen verdwenen. Niet alleen garandeert Spoelder dat je pakket binnen 24 uur wordt geleverd door een samenwerking met TNT, maar ze hebben het ook nog eens zo geweldig goed verpakt met koelelementen in een foambox met isolatie dat je vlees perfect wordt afgeleverd.

Wat heb ik besteld?

Terwijl ik aan het bestellen was, zat ik met mijn hoofd bij de BBQ. Dat resulteerde in een bestelling met een kilo dry aged kalfs rib roast aan 1 stuk, Hollandse lam merquez worstjes en gemarineerde runder schnitzels.

Review online vlees bestellen bij Spoelder_2

De volgende dag arriveerde mijn gekoelde feestpakket met prachtige stukken vlees en toen verdween de zon en begon het te regenen. Zeker 2 weken lang… Ik wist niet hoe snel ik het vlees moest invriezen zodat we het weer uit de vriezer konden toveren zodra de zon weer zou gaan schijnen.

Francesca’s eindoordeel

Op een mooie zonnige dag was het moment eindelijk daar om dat heerlijke vlees op de BBQ te leggen! De kalfs rib roast marineerde ik heel simpel met olie, verse knoflook, peper en zout. De lams worstjes en de runder schnitzels konden er zo op.

Review online vlees bestellen bij Spoelder_3

En toen kwam het, pure perfectie! De kalfs rib roast was niet normaal lekker, zacht en puur van smaak. De lams worstjes waren geweldig gekruid en lekker vet. Zoals merquez worstjes wat mij betreft horen te zijn. En de runder schnitzels waren botermals. Niet alleen ik, maar ook de rest van mijn eetgenoten waren enorm onder de indruk van de kwaliteit van het vlees.

Spoelder heeft glansrijk de test doorstaan! Fantastisch vlees, goede service, overzichtelijke webshop en perfecte levering. Ze hebben er aan mij een nieuwe en gelukkige klant bij.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)