Salade met jonge kaas, druiven en walnoten

Ik vond bij de Natuurwinkel een stukje vegetarische ‘aphrodite’ kaas. Nou, dat schept verwachtingen niet waar. Aphrodietje heeft het waar gemaakt, want wat een heerlijk stukje jonge kaas was dat. Ik heb er onder andere een lichte salade van gemaakt die The Mr. kon meenemen naar zijn werk. Wat je …

Ik vond bij de Natuurwinkel een stukje vegetarische ‘aphrodite’ kaas. Nou, dat schept verwachtingen niet waar. Aphrodietje heeft het waar gemaakt, want wat een heerlijk stukje jonge kaas was dat. Ik heb er onder andere een lichte salade van gemaakt die The Mr. kon meenemen naar zijn werk.

Wat je nodig hebt voor 2 personen:
1 zakje gemengde salade (jonge bladsla/eikenbladsla)
grote handvol kleine blokjes kruidige jonge kaas (kijk wat je lekker vindt, mijn kaasje was met oregano, paprika, olijven en zwarte peper)
grote handvol blauwe druiven
en nog een handvol walnoten
olijfolie extra vergine
zeezout
versgemalen zwarte peper

Wat je gaat doen:
Doe de sla in een grote kom. Snijd de druiven door midden en doe ze samen met de blokjes kaas en walnoten bij de sla. Sprenkel er een beetje olijfolie over en breng op smaak met weinig zout en peper. Goed husselen en klaar 🙂

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)