Sneak preview van het Italiaanse menu van 4 november

Op zondag 4 november ga ik voor 50 mensen een prachtig Italiaans feestmaal bereiden. We doen dit (met wat hulp gelukkig) bij Restaurant Vrienden in Zoetermeer. En het wordt een prachtig mooie avond! We zijn druk bezig geweest met het samenstellen en finetunen van het menu. En ik kan jullie …

Op zondag 4 november ga ik voor 50 mensen een prachtig Italiaans feestmaal bereiden. We doen dit (met wat hulp gelukkig) bij Restaurant Vrienden in Zoetermeer. En het wordt een prachtig mooie avond!

We zijn druk bezig geweest met het samenstellen en finetunen van het menu. En ik kan jullie vertellen dat we eruit zijn! Het wordt een heerlijk 4-gangen menu geïnspireerd op de authentieke Italiaanse trattoria’s. Inmiddels hebben we de wijnen er ook al bij geselecteerd samen met Schutter Wijnservice. Prachtige wijnen die we ook voor een vriendenprijsje zullen gaan aanbieden. En krijg je je fles niet helemaal op die avond? Geen probleem, dan gaat de kurk gewoon weer op de fles. We stoppen de fles vervolgens in een wijntasje en dan neem je ‘m gewoon mee naar huis. Zo doen we dat voor Vrienden 🙂 

Maar, ik begon deze blog omdat ik jullie een sneak preview wou geven van het menu. Want, ik ga jullie dus niet vertellen wat het hele menu wordt. Dat merken jullie op de avond zelf :). Maar ik kan wel laten zien waar het mee begint en waar het mee zal eindigen… Krijgen jullie al trek? 

Tot 4 november!

p.s. we zitten al helemaal vol voor deze avond. Misschien komt er in de toekomst nog wel een 2e editie. Als je daarover geïnformeerd wilt worden, stuur me dan een mailtje via info@francescakookt.nl

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer