Pasta met pompoen is een van mijn favoriete combinaties in de herfst. Ik wilde graag een romige spaghetti met pompoensaus maken en dat is in dit recept meer dan gelukt. De saus combineert zalig met de geroosterde pompoenblokjes en spe(c)kjes. Waarbij je zelf kunt kiezen of je voor de ‘echte’ of ‘vegetarische’ uitvoering gaat.
Leuk detail: ik maakte dit recept speciaal om de nieuwe pastaborden van Villeroy & Boch uit te proberen. Deze borden hebben een handig kuiltje waarmee je je spaghetti makkelijk om je vork kunt draaien. En ze zien er ook nog eens prachtig uit.

Wat is je site prachtig geworden. Volg je regelmatig en maak regelmatig je heerlijke gerechten tot alle tevredenheid van de familie….
Ook dit herfst gerecht komt morgen op tafel! Helaas niet op die prachtige borden geserveerd .
Dank je wel voor je leuke bericht Marleen! Hoop dat het je net zo goed gaat smaken 🙂
Goeie en mooie, nieuwe site joh! En die vegetarische slager weet echt van wanten. Interessant is de stelling dat niet iedere vegetarier zit te wachten op vleesstructuur bij een vleesvervanger, in casu bite….. ga door! Groet’n uut Corfu…
Prachtige nieuwe site, springt er echt uit! Het lijkt me een heerlijk herfstgerecht om te proberen. Met chorizo lijkt hij me ook echt heerlijk!
Klopt het dat ik dit recept niet kan pinnen? Ik zou het graag opslaan!
Hi Laura,
Via het meest rechter icoontje onder smakelijk delen kun je delen op Pinterest. Is dat wat je zoekt? Goed om te weten in ieder geval dat je het niet kon vinden, we zijn nog bezig de nieuwe website te verbeteren waar mogelijk namelijk.
Hallo Francesca, Je recept sprak mij erg aan en alles in huis dus al makende mis ik eigenlijk hoeveel ui er in moet. ik gok op 1 ui en versnipper hem. Ik ben benieuwd hoe alleds goed smaken.
Ik dacht ik mail je hier even over.
Met vriendelijke groet,
Herman Bosch
De ui staat in de ingrediëntenlijst 🙂