Tip! De leukste manier om eieren te scheiden

Sinds ik begonnen ben met de vrijdag kooktip sturen mijn lezers mij allemaal toffe ‘how to’ filmpjes toe met kooktips. Helemaal leuk en ga daar vooral mee door! Vooral de filmpjes met eieren zijn populair. Klutsen, koken en bakken, jullie doen alles met een ei en kijken er vooral veel filmpjes over 😉

Vandaag daarom de vrijdag kooktip met de makkelijkste en leukste manier om eieren te scheiden, met dank aan lezers Jolanda en Bonzo. Natuurlijk heb ik het thuis uitgeprobeerd en het werkt echt! Dus nooit meer gedoe met het scheiden van het eiwit en eigeel na het zien van dit filmpje. Succes!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Food inspiratie
Tags: , ,

Reacties over “Tip! De leukste manier om eieren te scheiden”

  1. Dit ga ik zeker proberen thuis….
    want dit zou de oplossing zijn voor een hoop gerommel in onze keuken…

  2. Ik heb dit echt nog nooit eerder gezien maar het ziet er zo handig en makkelijk uit! Ik ga het ook eens proberen…

Reacties zijn gesloten.