Video: Francesca reist (en eet) met srprs.me

Op het vliegveld staan met je koffertje en geen idee hebben waar je heengaat. Dat is toch helemaal te gek! Een aantal weken geleden overkwam het me. Samen met foodblog vriendin Philippine van Liefde voor Lekkers gingen we het avontuur aan met srprs.me. Op vrijdagochtend stonden we driftig onze kraskaart …

Op het vliegveld staan met je koffertje en geen idee hebben waar je heengaat. Dat is toch helemaal te gek! Een aantal weken geleden overkwam het me. Samen met foodblog vriendin Philippine van Liefde voor Lekkers gingen we het avontuur aan met srprs.me. Op vrijdagochtend stonden we driftig onze kraskaart open te krassen op Rotterdam Airport om vervolgens via de site erachter te komen dat we een paar uur later zouden vliegen naar…Wenen! Twee foodies, glimlachend van de gedachte dat we binnen 3 uur aan ons eerste stuk sachertorte zouden zitten.

Nou kan ik een heel lang verhaal gaan typen over wie, wat en hoe met srprs.me (en dat ga ik hieronder ook doen), maar eerst maar eens een filmpje! Onze mood video van 3 dagen wonderlijk Wenen met veel, correctie, heel veel eten.

Ik begrijp dat jullie na het zien van dit filmpje allemaal naar Wenen willen, maar zo werkt het dus niet bij srprs.me. Nee, hier boek je een weekendje weg of avontuur binnen een bepaald thema. Maar zonder bestemming. Natuurlijk mag je je voorkeuren kenbaar maken en ook bestemmingen aangeven waar je echt niet heen wilt. En dan begint de pret pas echt. Want de dames en heren van srprs.me gaan je dan een beetje kietelen. Met een kaartje hier, e-mailtje daar en een persoonlijke reispagina waar je het weerbericht van je bestemming vanaf een week voor vertrek kunt volgen. Wel zo handig tijdens het inpakken van je koffer. Maar dat is dan ook het enige ‘stressmoment’ wat je hebt. Verder geef je alles uit handen en dat is heerlijk!

francesca-reist-met-srprs.me-2

Dit hele voortraject vond ik geweldig. Want het begint toch wel een beetje te kriebelen. En er ligt thuis een kraskaart die je in theorie zou kunnen open krassen. Maar dat doe je niet, want je bent een volwassen vrouw die heus wel wat geduld kan opbrengen om een keer echt verrast te worden, niet waar?

Philippine en ik hebben 3 waanzinnige dagen in Wenen doorgebracht, wat is die stad fantastisch en wat is het leuk om zo verrast te worden. Ik weet nu al dat ik de Mr. ook een keer met srprs.me ga verrassen. Moeten jullie het alleen niet aan hem verklappen.

Kijk voor meer informatie over srprs.me op hun site en kijk vooral hier voor een gigantische lijst van al onze ontdekte food hotspots in Wenen!

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)