Wat te verwachten in de Eetkalender 2018

Het is zover! Na maanden voorbereiding kunnen jullie vanaf vandaag de Eetkalender 2018 bestellen. We zijn zo trots en blij, dit wordt de mooiste én lekkerste editie ooit! Wat mogen jullie verwachten in de Eetkalender 2018 ‘Wat zullen we eten vanavond?’ is een van de meest gestelde vragen binnen het gezin. …

Het is zover! Na maanden voorbereiding kunnen jullie vanaf vandaag de Eetkalender 2018 bestellen. We zijn zo trots en blij, dit wordt de mooiste én lekkerste editie ooit!

Wat mogen jullie verwachten in de Eetkalender 2018

‘Wat zullen we eten vanavond?’ is een van de meest gestelde vragen binnen het gezin. Met de Eetkalender 2018 heb je een jaar lang direct antwoord op die vraag. De lekkerste kalender van het jaar bevat namelijk meer dan 200 recepten én handige weekplanners met voldoende schrijfruimte voor het hele gezin!

Na de twee eerdere kalenders zijn we weer vol enthousiasme aan de slag gegaan met ons kookteam en zijn er gloednieuwe recepten bedacht, gekookt en getest voor jullie. Deze vind je allemaal in de kalender met duidelijke instructies en handige boodschappenlijstjes voor de hele week.

Vis-, vlees- en vegagerechten wisselen elkaar af, met tussendoor leuke tips en extra informatie, bijvoorbeeld over seizoensgroenten. Nieuw dit jaar is de maandelijkse Francesca Kookt Klassieker met een van de succesrecepten van de blog én iedere maand staat er ook een recept in van een van onze favoriete Nederlandse (food)bloggers. Super blij zijn we met de medewerking van Brenda Kookt, Italiaans koken met Antoinette, Club van Relaxte Moeders, Smulpaapje, Koken met Karin, Deb’s Bakery & Kitchen, Oh My Foodness, Uit Pauline’s Keuken, Made by Ellen, Monique van Culy, Liefde voor Lekkers en setje Jelmer de Boer & Jenny Alvares die hun favoriete gerecht hebben aangeleverd. Thanks lieve allemaal!

Natuurlijk vind je er ook weer de vaste kliekjesdag op vrijdag in zodat je zo min mogelijk hoeft weg te gooien en dus ook lief bent voor je portemonnee. Achterin de kalender vind je makkelijke basisrecepten voor bijgerechten, de handige receptenindex en een notitiepagina.

Oh, en voor alle gebruikers van vorig jaar. Het ‘probleem’ met het ‘eruitvallende haakje’ hebben we opgelost! Deze wordt dit jaar groter en blijft gewoon zitten. Aangezien het mijn grootste frustratie was, moest dit zowel voor jullie als voor mezelf opgelost worden. En dat is gelukt.

Aan de Eetkalender 2018 kookten mee

Naast alle collega-bloggers wil ik natuurlijk ook ons eigen team aan jullie voorstellen. Dit jaar zijn alle recepten bedacht, gekookt en gegeten door onze eigen Dominique, Bo, Wendy en Linda van Lekker eten met Linda heeft ook nog een aantal recepten aangeleverd. Als culinair eindredacteur besloot ik welke recepten Eetkalender-proof waren en uiteraard heb ik ook flink staan koken. Het blijft nou eenmaal mijn kindje 😉

We geven de Eetkalender trouwens weer in eigen beheer uit en daarom is deze exclusief te koop in onze eigen shop. Naast het kookteam is Wendy Pronk van DeedyLicious verantwoordelijk voor de hele opmaak en Wendy van Bree heeft de prachtige nieuwe coverfoto gemaakt. Zo tof, dit is de eerste foto met allebei mijn jongens erbij!

Ik ben echt razend blij met alle recepten en ik durf nu al te zeggen dat jullie zalig gaan eten volgend jaar. En dat was precies wat ik wilde bereiken ermee.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)