5x witte asperges in de hoofdrol

In 2015 ben ik in Nedersaksen geweest waar ik kennis heb gemaakt met de tradities & smaken van dit gebied. Een van de dingen die hoog op mijn #JoinGermanTradition agenda stond zijn de Nedersaksische asperges die een lange traditie hebben in deze regio. Er is zelfs een aspergeroute te vinden …

In 2015 ben ik in Nedersaksen geweest waar ik kennis heb gemaakt met de tradities & smaken van dit gebied. Een van de dingen die hoog op mijn #JoinGermanTradition agenda stond zijn de Nedersaksische asperges die een lange traditie hebben in deze regio. Er is zelfs een aspergeroute te vinden tussen alle steden waar ze worden geteeld. Daar kunnen jullie in dit artikel meer over lezen.

Maar ook in Nederland barsten we van de zalige, witte asperges en daarom heb ik een overzicht gemaakt met 5 heerlijke aspergerecepten.

Romige aspergesoep

romige-aspergesoep-1

Stoofpot met kip en asperges

Stoofpot-met-kip-en-asperges1-680x450

Aspergemousse met Hollandse garnalen

Aspergemousse-met-Hollandse-garnalen-1-680x450

Asperges met ei, tomaat en krokante ham

asperges-met-ei-tomaat-en-krokante-ham-1-680x450

Asperges met zalm en hollandaisesaus

asperges-met-zalm-en-hollandaisesaus-1

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer