Alle ballen op Dominique, Francesca is met verlof!

Er zijn inmiddels meerdere van jullie die denken dat ik ga bevallen in de keuken, omdat ik maar door blijf gaan…maar niets is minder waar. Ik ben namelijk met zwangerschapsverlof! Al voor de Kerst en nu is het echt officieel. De ‘out of office’ staat aan, ik heb een overdracht …

Er zijn inmiddels meerdere van jullie die denken dat ik ga bevallen in de keuken, omdat ik maar door blijf gaan…maar niets is minder waar. Ik ben namelijk met zwangerschapsverlof! Al voor de Kerst en nu is het echt officieel. De ‘out of office’ staat aan, ik heb een overdracht geschreven en het enige wat ik nog moet afronden is de administratie.

Het is tijd om mijn aandacht te richten op de kleine frummel in mijn buik, die jullie allemaal kennen als Frits. Wat natuurlijk de werktitel is, zijn echte naam blijft nog een verrassing 😉

alle-ballen-op-dominique-francesca-is-met-verlof-4

Stopt de blog dan? Zeker niet! Want ik heb namelijk kanjer Dominique en zij zal het roer overnemen terwijl ik op mijn blauwe wolk bivakkeer. Natuurlijk heb ik wel vooruit gewerkt en staan er heel veel recepten van mijn hand voor jullie klaar. Maar daarnaast gaat Dominique ook een heleboel doen en daar heb ik alle vertrouwen in. Niet voor niets heeft ze net weer een nieuw contract gekregen en is ze nu full time in dienst bij Francesca Kookt als online redacteur!

Er zijn wel een paar wijzigingen die we hebben doorgevoerd om ons leven iets makkelijker te maken. Zo gaan we terug van 7 naar 5 nieuwe blogs in de week, wordt de nieuwsbrief vanaf januari tweewekelijks verstuurd en zullen vragen waarschijnlijk iets later beantwoord worden. We hebben het daar samen uitgebreid over gehad en vinden het belangrijk dat de recepten en artikelen die jullie voorgeschoteld krijgen inhoudelijk goed zijn dan dat we blijven doorgaan in hetzelfde tempo.

Tot zover de dienstmededelingen en ik nestel me zo maar eens op de bank met Netflix en iets lekkers te eten. De rust bevalt me wel en was stiekem ook hard nodig. Ik ga vast nog wel iets van mijn verlof avonturen delen op social media, maar alleen als ik er zin in heb, want…It’s baby time.

Liefs van mij en Frits!

De prachtige zwangerschapsfoto met mijn mannen is gemaakt door Wendy van Bree Fotografie.

Categorieën

Tags

Heb je een vraag over dit recept of over iets anders? Stuur een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram.
Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer